Eh, e vacanță şi tipa v-a găsit pe voi de fraieri ca să aibă de cine să facă mişto. Relax!
Eu zic sa o lasi balta. Sunt multe fete de genul asta si sincer nu m-as mira ca ea sa fie una dintre ele. Vad ca ti-ai dat deja seama de ce vrea sa faca si cam la aceeasi concluzie am ajuns si eu. Vrea sa-l faca gelos pe prietenul tau. Oricum nu cred eu ca ti-a dat mesaj cu un gand bun. De asta sunt 99% sigur. Tot ce te pot sfatui este sa o lasi balta. Ok, o placi dar la atitudinea ei, nu prea cred eu ca poti forma o relatie, mai ales una stabila. Pe tine te doare acum ca tot vorbeste prostii cu iesitul, dar ia gandeste-te cum poate sa faca mai tarziu cand sunteti impreuna. Te poate lasa fara sa se uite in urma. Ti-ar conveni? Sau ti-ar placea sa nu va mai intalniti nu stiu cate zile din cauza ca ea baga nu stiu ce minciuni si vrea sa se foloseasca de tine?
Macar de ti-ar zice,, uite, vreau sa-l facem gelos pe alex". Decat sa se dea pe langa tine si dupa ce isi indeplineste ea planul, sa te lase ca pe un caine in ploaie. Ok, poate vorbesc prostii, poate nu o sa faca asa, insa din ce am citit eu, imi si imaginez ce persoana este, asa ca las-o balta. Daca iti trimite mesaj, ok, daca nu, da-o-n colo.
Cred ca ai dreptate mare, am sa iti urmez sfatul, nu merita, mai ales ca ea sta on 24/24 pe Facebook poate sa faca 1 minim efort,cand era cu prietenul meu alex pe afara si eram si eu tot o intrebam ce face,ce ochisori mic are, complimente din astea, Alex asta tot timpul statea pe telefon si nu vorbea cu ea, de asta s-au si certat, cred ca e bine sa ma opresc aicea, acum o sa sufar poate 10%., dar daca o sa continui o sa ma lase sigur si o sa fie rau tare.
Eu zic sa mai astepti 2 zile. In astea 2 zile intreab-o daca vrea sa va intalniti. Daca te respinge din nou si baga "strambe" spune-i ei ceea ce ne-ai spus si noua. Intreab-o de ce te respinge mereu. Spune-i ca o placi. Sper ca te-am ajutat. Noroc!
Mario1996 întreabă: