Buna, eu sincer te inteleg, asa suntem noi fetele; ceea ce imi displace e faptul ca prietenul tau a mers la majorate fara tine, a fost la colegul acela si era si o colega, eu sunt sigura ca te-ai simtit prost, dar totusi e bine sa ierti si sa treci peste.Si eu m-am simtit aiurea cand prietenul meu a mers fara mine la o petrecere si o chestie grava pentru. mine e ca a uitat de ziua mea de nastere, iti dai seama cum m-am simtit si totusi am trecut peste, desi nu am sa uit niciodata. E asa, aiurea cand merge undeva fara tine si desi trebuie sa existe libertate, eu sunt de parere ca astfel de activitati, cum ar fi sa mergi in anumite locuri, e bine sa mergi cu partenerul.In fine, ar trebui sa discuti cu el, sunt sigura ca va iubiti si in orice cuplu exista certuri si greseli.Acum,nu e o crima ce a facut el, dar ar trebui sa il faci sa inteleaga ca trebuie sa fie sincer cu tine si sa te inteleaga si pe tine, si el s-ar fi simtit prost sa auda ca esti la o colega si apoi sa afle ca mai este si un coleg cu voi, imediat ar intra la banuieli, desi poate tu nu ai fi avut vreo treaba cu acel coleg, tot s-ar simti aiurea.
O discutie serioasa cu el, ar fi indicata si eu zic sa il ierti dar sa nu mai faca chestii deastea.Sigur era o colega cu el?! Eu zic sa te interesezi.
Frumoasa telenovela ai putea lucra in domeniu cat despre ce ai povestit tu e greu de comentat.Eu cred ca nu ar trebui sa te superi pe el.ca e greu de spus cine pe cine pacaleste.ascultati inima si deschideti larg ochi.bafta.
Eu zic sa vorbesti serios cu el, nu trebuie sa tii in tine. Poate chiar nu a facut nimic, poate chiar nu are nicio vina, nu ai de unde sa stii sigur lucrul asta, doar in caz de ti-ar confirma el ceva. Vorbeste cu el si spune-i sa iti zica tot, incearca sa afli mai multe despre prietenii lui care umbla el, poate poti sa mergi si tu pe unde umbla el, etc.
Poate colega aia nu a dormit acolo, lucrul asta mai mult ca sigur probabil.
Nu rezolvi nimic daca stai si te gandesti oare ce-a facut, cu cine a facut, etc. Cel mai bine e sa ii spui totul direct, tot ce simti si din felul lui de a fi iti vei da seama, ca doar il cunosti destul de bine.
Numai bine!
Care ma ajuta si pe mine va rog eu? am 16 ani si a inceput sa imi creasca mustata si eu vreau sa-o dau jos...parinti zic sa nu dar in rest toti ma sfatuiesc sa o dau...Astept pareri! Mersi!
Trezeste-te.Mai devreme sau mai tarziu minciunile ies la suprafata. Daca e sa fi facut ceva, si sa nu-ti fi spus, tot vei afla mai devreme sau mai tarziu. Asa ca stai linistita si nu te mai ambala aiurea... Da dovada de maturitate si spune-i mai in glum amai in serios ca "ai vrea si tu sa iesi cu prietenele fara el, asa cum face el, insa te mai gandesti"! Astfel n-o sa-i pice bine si o sa se gandesca de doua ori inainte de a face ceva.
Ai grija sa nu faci din tantar armasar! Eu cred ca trebuie sa dai dovada de putina intelepciune. Daca intr-adevar te inseala adevarul va iesi la iveala(mai devreme sau mai tarziu). Atata vreme cat nu ai dovezi clare trebuie sa ai incredere in el. Pe ce se bazeaza dragostea? Eu cred ca pe incredere si respect reciproc.
Bafta!
Uau fix in situatia asta sunt si eu.oarecum.si cum toti spun, nu cred ca rezolvi nimic daca te ambalezi. din contra, in inconstientul lui o sa se strecoare ideea asta, de lipsa de incredere.si abia atunci consecintele ar fi neplacute.pentru ambii, avand in vedere ca va iubiti.
beausingurlamasamea întreabă: