| MihailPop a întrebat:

Va rog am nevoie de mult ajutor! Povestea mea incepe asa: am 14 si sunt clasa a 8-a. Din clasa a 6-a imi place muuuuult de tot de o fata (sincer). Nu stiu ce sa fac pentru ca ne intelegem foaaaaarte bine si o fac mereu sa rada chiar si cand este trista.Problema mea este ca are o multime de admirator si a avut muuuulti prieteni (eu sunt inca incepator-ar fi prima) si intotdeauna ii cu cineva. As dori niste sfaturi (fara batjocuri va rog frumos). Raman dator vesnic

Răspuns Câştigător
| serendipity8300 a răspuns:

Ce-ar fi s-o inviti sa iesiti undeva doar voi doi daca va intelegeti asa bine va accepta cu siguranta. Ii poti face cateva complimente spune-i ca are niste ochi minunati si ca te pierzi uneori in ei. nu rata anul asta e posibil ca la liceu sa nu mai fiti colegi si atunci ai pierdut-o definitiv caci nu vei ramane decat colegul amuzant din generala. succes

3 răspunsuri:
| nesuferit a răspuns:

MihailPop, te duci la ea si ii spui care sunt sentimenetele tare pentru ea, daca esti mai timid ii spui pe mess. Daca si ea are aceleasi sentimente, o iei in brate si o saruti, daca nu iei o sticla de vin si te inbeti.
mult succes

| ZuzaPinky120 a răspuns:

Eu iti zic asa sa ii ti mereu companie...mereu mereu sa fi mereu langa ea sa faci mereu ceti cere sa o gadili sa o iei in brate mai mereu si apoi o perioada scurta nu te mai dai deloc pe langa ea nu o mai urmaresti dar sa fi la fel c anainte de drg si daca vezi c oriunde te duci u se duce si ea poti fi sigur c te place si poti sa-i spui c o placi si o intrebi daca vrea sa fie c tine

| irinutz a răspuns:

Daca sunteti asa buni prieteni intra in vorba cu ea si spune-i ca o placi si vezi ce iti va spune sigur o sa ai succes!