| createdin1987 a întrebat:

Va rog am nevoie de o indrumare! Sunt barbat, am 35 de ani si am cunoscut la munca o femeie in varsta de 44 de ani.O filtrat cu mine i-am dat nunarul meu m-o sunat ne-am intalnit si am facut sex din prima.La munca tinp de 6 zile ne-am purtat normal la munca ca si cum nimic s-a intamplat intre noi iar dupa aceasta perioada a intrat in contact cu mine si apoi iar am facut sex in masina de data asta mai intens si a zis ca ea vrea relatie seriaosa. Apoi iar timp de 5 zile ne-am purtat iar normal la nunca. Apois iar dupa aceasta perioada imi da mesaj si nu ii raspund deoarece ma sunt ca ma abordeaza doar cu sex si ma simt folosit. Timp de 5 zile ignor total la munca.Imi da mesaj ca vrea sa vorbeasca cu mine si sa stie de ce nu am mai vorbit cu ea.I -am zis viata nu e doar sex si vreau sa stiu itentiile ei.Ea a zis ca vrea relatie serioasa.Am invitat-o la mine acasa si m-a intreaba ""ce suntem noi"" I-am zis toate la timpul lor. Dupa 2 zile imi da mesaj ca weekend-ul acesta va pleca din tara in excursie si mi-o zis daca poate sa vina la mine.A fost a 4-a noapte in care am facut sex pana acum. Dupa 2 zile imi da mesaj si imi spune ca ajuns cu bine la destinatie.Cand a ajuns dupa sfarsit de saptamana nu a dat nici un mesaj si la munca s-a purtat ca si cum nimic s-a intamplat intre noi si eu deasemenea.Nu I-am mai zis ninic pana ea mi-a trimis un mesaj dupa 6 zile, ce fac etc. Ce parere aveti vrea o relatie sau ma foloseste doar pentru sex?

7 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Sincer, nu pot intelege cum doi adulti se comporta asa, ca niste adolescenti care nu stiu ce e aia comunicare.Nu e greu sa stati fata in fata si sa vorbiti.

Ea ti-a zis deja ca vrea ceva serios, de oua ori.Tu ii poti spune daca vrei la fel, sau ca nu iti convine situatia actuala, deoarece e prea mult sex.

De unde stii ca ea nu se comporta asa fiindca tu i-ai raspuns,, toate la timpul lor''? Si ca ea din asta a inteles ca nu ai chef de ceva serios.Ar fi trebuit sa clarifici daca vrei o situatie tip friends with benefits sau ceva serios.Din felul in care se comporta ea a inteles prima varianta, de aia ti-a scris dupa 6 zile.

Considerand ca toate celelate dati v-ati comportat normal la munca, nu prea inteleg ce te asteptai.Sa iti arate afectiune in vazul tuturor? Sa iti aduca pachetul cu mancare gatita? Probabil s-a stabilit asa de comun acord, fara macar sa va dati seama, ca la munca fiecare isi vede de treaba si va comportati normali, ca niste simpli colegi, nu ca un cuplu.Repet, spune-i deschis despre ce simti.

Eu doar presupun la intamplare, asa ca repet: comunicati!
Ps: flirtat, nu filtrat.

| Silwian a răspuns:

Ce a mai mare greseala sa ti faci relatii la locul de munca! Ce a mai mare greseala! In rest n am ce ti sa ti raspund! Poate doar ca se foloseste de tine! Sau cu siguranta e maritata!

| Emilian65 a răspuns:

Da, ești folosit ca obiect sexual pentru satisfacerea plăcerilor sexuale.

| mihai69 a răspuns:

Ambele variante sunt posibile.

| ReZiSTorr a răspuns:

Eu zic doar atat
Ii dai ori nu ii dai, vremea aia trece. Daca stii la ce fac referire

| sammie a răspuns:

Te folosește doar pentru sex. Și cel mai probabil e și măritată.

| sammie a răspuns:

Găsește-ți o femeie de vârsta ta și nu la locul de muncă.