| abitzzzaa a întrebat:

Va rog ascultati-mi povestea ma simt groaznic si nu am cu cine discuta. Eu sunt cu iubitul meu de 1 an si o luna si am facut dragoste cu el acum 5 luni pentru prima data dupa cateva zile am intrat pe id lui si i-am gasit niste conversatii intre el si fosta lui prietena cu care cica a stat 3 ani si nu s-au intalnit decat o singura data deoarece sunt intre ei 600 de km ..asa si am citit acolo ca le este dor unul de celalalt in fine i-am zis am lamurit asta intr-un fel ca mi-a spus ca vorbeau doar asa...dar ii spusese tot cum a fost cu mine cum mi-a cunoscut parintii absolut tot de atunci ne certasem si a spus ca nu mai are de a face cu ea dar acum o saptamana am gasit la el in tel id ei in telefonul lui si l-am luat si am vb cu ea si ea mi-a spus ca nu este nimic intre ei si ca sunt nebuna si ca il voi pierde asa dar cum sunt nebuna cand tot el o cauta de unde are id-ul si de ce imi fac rau asa am vb cu ea si dupa aceea ea a facut rost de nr lui cica si l-a sunat cu nr ascuns si i-a spus sa o las in pace.voi ce credeti? plss ajutati-ma cu un sfat nu stiu incotro sa o iau ce sa cred daca ma iubeste sau nu

Răspuns Câştigător
| alinathebest a răspuns:

Eu cred ca el vorbea doar asa cu ea ca sa treaca timpul mai repede si ii poveste tot pentru ca stia ca ea e la distanta si nu are cui sa ii spuna despre ce ii povestea el
Parerea mea e ca tot pe tine te iubeste

8 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Sterge-i Id`ul de mess.Vezi este un site, apoi sterge-i nr de telefon al fetei din telul lui, sau da-i alta cartela iar numarul sa il stie doar cunoscutii. Spune-i asa : Daca ma iubesti cartela ta ramane la mine, si tu te prefaci ca o pierzi.Deci stergi si parole conturi facebook, hi5, mess, nr de telefon, orice mijloc prin care mai poate comunica cu respectiva. Daca te-a facut nebuna nu stii ce e in capul ei, probabil va cam luptati pe el, si unui tigru ii place sa vada asta.Nu-ti fagriji tu esti langa el, ea nuwinkingAstea sunt solutiile..si daca ai cu cine vorbii, vorbeste-i!

| Sara2 a răspuns:

Cauta-ti altul
baiatul asta nu are sentimente, si nu te iubeste
stiu ca iti va fi greu sa il lasi, si ca nu il vei lasa deoarece esti orbita de el
treaba ta, dar nu merita
crede-ma, daca il lasi, peste 3-4 ani, te vei gandi "ce fraiera eram"
iti spun din proprie experienta, deoarece am trecut prin ceva asemanator

| RoXyyR a răspuns:

Offf mai nu mai fii chiar asa pesimista deci parerea mea este ca atata timp cat sunt la 600km nu ai de ce sa iti faci vreo problema iar in al doilea rand poate ca el mai simte ceva pentru ea sau simte nevoia sa discute cu ea dar asta nu inseamna ca o iubeste si app conteaza foarte mut cum se comporta el cu tine. deci fii si tu mai atenta la detaliile astea cum se comporta cu tine si ai sa vezi daca este distant e clar ca nu prea are liniste si ca se gandeste la fosta si app faptul ca ia povestit de tine si cum ti.a cunoscut parinti ca inca mai tine minte anumite detalii este un semn bun. succes in continuare

| Ahead a răspuns:

Trebuie sa fi mai buna de cat ia in toate domeniile posibile, sa ii demonstrezi ca esti inteligenta si ca sti cum sa il pastrezi langa tine iti recomand sa iti dezvolti personalitatea
Poti incepe de aici : http://despreseductie.ro/category/dezvoltare-personala/

| VictorFlorin55 a răspuns:

Din pacate tot la fosta se gandeste, mai ales daca a iubit-o mult, depinde de tine, poate te va iubi in timp, si daca poti sa accepti aceasta situatie...

| AlexzMkD a răspuns:

Fat-o lasa-l!
Majoritatea baietilor vin la fete doar pentru... si dupa le lasa!
O sa-ti gasesti altul, doar ca tu acum esti intr-o cauza de orbire, flashbang, care nu vrei sa-l lasi!

| adel00 a răspuns:

Ahhh...alt boyfriend ca asta clar nu te apreciaza destul. Vrea sa crezi ca la tine se gandeste, dar sincer, altele are el in suflet.Scuze dar asta e adevarul. Unii baieti sunt foarte nesimtiti.Ai deminitate si paraseste-l pana nu iti da el papucii. Mai are balta pestewinking nu dispera.Trebuie sa il gasesti pe cel potrivit.

| adik03 a răspuns:

El se foloseste de tine doar ca sa faca sex, mai bine lasa-l si o sa-ti gasesti altul care o sa te iubeasca intradevar.parerea mea