Nu-l mai stresa fii mai lejera lasa timpul sa treaca daca vezi ca relatia se raceste posibile sanse sa va desp si sa te insele
nu il mai bate la cap cu asta.
Te puppp succes:***
Lasa-l in pace, prea iti bati joc de el. Atata timp cat tu nu-l respecti deloc si intri cu ghetele in intimitatea lui, e pacat sa il tii langa tine, e o bataie de joc. Poate el va fi fericit cu o femeie cu comportament normal si tu vei invata ca intr-o relatie respectul si increderea nelimitata sunt obligatorii si ca nimic nu iti permite marsavia de a umbla in telefonul omului sau a lua legatura cu persoane din vaita lui fara acordul lui clar.
Acum pe bune nu poti pamane nici pacar prieten cu o persoana cu care ai impartasit sentimente timp de 3 ani.Asata e ceva normal orice pesoana pastreaza legatura cu fosta sau fostul doar ca prieteni amici cel putin asa cred ca se petrece intr-o societate civilizata pan la urma suntem oameni nu? comunicare si relatiile pe care le purtam cu alte persoane ne definesc.Acum i-ti pun si eu o intrebare sincera la care nu ma astept sa-mi raspunzi.Tu chiar nu pastrezi legatura cu nici unul de fosti tai iubiti?
Acum e ma astept ca tu sa intelegi ca a puta o conversatie cu cineva nu e ca si cu ai face sex ce naiba e doar o amarata de conversatie
Spune-i ca esti geloasa si daca el continua cu chestii din astea mai bine lasa-l cine stie poate ascunde ceva de tine cu tipa aia.
Doua cupluri, cand s-au despartit si continua sa vorbeasca, ori se iubesc, ori nu s-au iubit niciodata. acum eu nu stiu adevaru, nu imi dau seama daca s-au iubit sa nu, dar cred ca isi bate joc de tine, dar fa-i un test, nu il mai cauta deloc, dar absolut deloc, si vezi daca te cauta el, nu ii raspunde nici la telefon, daca nu te cauta inseamna ca numai isi bate joc de tine, daca te cauta in exces, inseamna ca te iubeste, nu uita:"pentru fiecare care ti-a rupt inima zi mersi, ai mai multe inimi pentru cei ce vor veni" si crede-ma ca nu merita deloc sa suferi pentru el, numai pentru cine te iubeste cu adevarat.:"nu merita sa plangi pentru nici un baiat, iar cei care merita nu te va face sa plangi", ai grija si bafta multa!
Cred ca ei amandoi isi cam bat joc de tine. Poti sa ii spui lui clar ce se intampla, ce ai auzit si ce consideri. Mai bine discuti cu el despre treaba asta, sa o clarificati odata pentru totdeauna.
Insa, dupa parerea mea, daca i-a zis de tot ceea ce s-a intamplat intre voi, cu cel mai mic detaliu, nu cred ca e prea serios in legatura cu relatia voastra. In general, daca o persoana pretuieste aceste momente, nu le imparte cu toata lumea, mai ales cu fostul/fosta.
Bine, acum, asigura-te si tu ca nu esti putin paranoica in ceea ce priveste relatia lui cu fosta, si ca nu ai interpretat toata situatia gresit.
Oricum, altceva nu ai mai bun de facut decat sa discuti cu el. Bafta!
Pff.ciudata situatie...ce sa spun..pai ai putea sa discuti cu el despre relatia voastra.ce simte el pentru tine, sa-i spui si tu ce simti pentru el si sa il intrebi daca mai simte ceva pentru fosta. As fi 90% sigura ca el ar spune ca nu mai e nimic intre ei doi, dar 50 ca e. Si cred ca i`ai aratat iubirea facand sex cu el, intr-o relatie asta-cred- e cel mai important lucru. Dar ai grija cum o faci. Ai putea sa-i vorbesti calm, nu tipa pentru ca spiritele s`ar putea incinge si ati putea sfarsi printr`o despartire urata. ceea ce ar fi nasol. Iti spun BAFTA! si ai mare grija cum te exprimi.