Buna,poate chiar nu are bani de drum,de ce nu mergi tu la el? Sau daca vrei sa vina el la tine si zice ca nu are bani,ofera-i tu bani sa vina, ca nu e nimic rau in a-i da bani, nu trebuie numai el sa cheltuie ca pana la urma pentru tine vine.Nu inseamna ca trebuie sa ii dai mereu bani,dar poti o data sa faci acest gest,Propune-i sa vina la tine si daca refuza pe motiv ca n-are bani,spune-i ca ii dai tu,ca ti-e dor de el si vrei sa il vezi.
DAca nu vrei sa ii dai sau nu doresti acest lucru,atunci asteapta pana ii se remediaza lui situatia,ca poate chiar nu are,poate nu te minte.
Eu te inteleg ca e greu fara el sa nu il vezi des,ca si eu stau aproape de prietenul meu si de multe ori ne vedem o data pe saptamana si asta ma deranjeaza dar nu am ce face; are si el serviciu,are diferite treburi si probleme,mai trebuie si noi fetele sa intelegem nu doar sa ne plangem ca nu ii vedem.Ori sa facem si noi ceva in privinta asta,daca vrei sa il vezi fa cumva sa te intalnesti cu el,zice ca nu are bani,du-te tu la el cum ti-am mai zis.
Dragostea invinge totul chiar si distanta, daca va iubiti ve-ti ramane impreuna si pana la urma va vedeti voi, nu te intrista.Ai grija de tine!
Tany te inteleg nu vrei sa infrunti adevarul sa nu va vedeti o saptamana inseamna ca poate e cu altcineva si nu are bani de drum te rog asta e vrajeala veche poate sa vina si pe jos sau sa ia un taxi ca doar nu e asa sarac imi pare rau ca iti spun dar ar trebui sa te desparti de el
Si ce este asa greu de inteles? Nu are bani, simplu! Poate nici de telefon nu are! Stii ce inseamna sa nu ai bani? Sa fii legat de maini si de picioare! Nu te mai lamenta, invata ca banii se fac greu si nu toti ii au.
Pai daca nu vrei, si nu ai curaj ramai cu el.Si daca chiar il iubesti etc, du-te tu la el.Si asa afli si daca te minte sau nu.Am avut si eu relatie la distanta,o vizita surpriza mi-a trebuit ca sa aflu ca ea era cu altul si se plimbau cu masina.Mi-a zis chiar vecina ei, si asa a si fost, a adus-o acasa si uite surpriza Era chiar Ajunul Craciunului.
Gluma:da-i niste bani de drum...
serios:cand o sa va intalniti sa ii spui ca nu ti se pare normal ca sa va intalniti asa de rar...si poti sa il si ameninti ca daca o tineti tot asa tu nu mai poti si o sa te desparti de el...
Faci ce crezi. Daca ai incredere in el il intelegi. Daca nu, ii spui verde-n fata ca vrei sa te desparti de el. Alta solutie nu ar fi.
Eu ce ar trebui sa spun? sunt intr'o relatie la distanta de aproape 6 luni. Avem aproape 2 luni de cand nu ne'am vazut si ne vom vedea abia in aprilie...dar vezi tu, aici tine mult de sentimentele voastre si de increderea si seriozitatea acordata relatiei. Daca tu crezi ca te minte inseamna ca nu ai destula incredere in el ceea ce rezulta ca ti'a dat motive sa nu ai...Nu crezi ca o discutie cu el in care sa-ti spui of'ul ar fi mai de folos? Comunicarea e cea mai buna cale.Noi nu te putem ajuta pentru ca nu suntem noi cei care putem vorbi cu el.Tu esti singura care va rezolva situatiabafta
Il iubesti pe dracu'! De ce nu te duci tu la el? Uite aici, iubire adevarata http://www.youtube.com/watch?v=badHUNl2HXU&feature=related
mersi la toti pentru raspunsuri,, i-am spus ca pot sa ii dau eu niste bani. dar el mi-a spus ca nu vrea sa ia de la mine, ca o sa faca cumva sa iasa din criza.dar sa ma duc la el, a fost si ideea mea, dar am intrebat pe cateva din prietenele mele si ele mi-au spus ca nu e normal sa ma duc eu, tipa ca el e baiat si el trebuie sa faca asta, poate sau nu poate,,,,, nu stiu ce trebuie de facut.
Mama...
Bunica-mea 2, ce faci?
Mai suntem pe vremea aia? Sunteti la inceput de relatie sau cum?
Du-te la el, nu mai asculta de ``prietenele``care zic ele ca stiu ce e bine.