Nu poti rata ocazia asta mai ales ca iti da semne ca te place baiatul din clasa de la tine. poti sa stii. baiatul care s-a mutat la alta scoala poate nu avea aceleasi sentimente ca ale tale pentru tine asa ca mai bine e sa ramai la cel din clasa e si mai aproape de tine
Fa precum iti spune inima ta. Stai cu amandoi un timp (adica iesiti pe-afara din astea) si vezi care se comporta mai bine, care te iubeste cu adevarat si invers, cel pe care il iubesti cu adevarat. Si eu sunt intr-o situatie similara, am doua fete in clasa si nu stiu de care imi place mai mult, ambele imi sunt simpatice si imi place sa stau cu ele, dar nu stiu care imi place mai mult.
Fa asa cum crezi. Tine minte ca pana la urma nu exista teoria dragostei. Precum in medicina, nu exista boli, ci virusi si oameni pe care sa ii infecteze, pentru ca fiecare om este diferit si fiecare om trebuie abordat diferit. Fiecaruia ne place altceva, vrem altceva de la viata etc.
Deci fa precum iti dicteaza inima!
Concentreaza-te pe scoala si mai putin pe baieti. O sa ajungi la 25 de ani si o sa-ti dai seama de ce iti zic asta. Cu cat esti mai inteligenta, cu atat vei avea persoane inteligente langa tine. mareste-ti pretentiile de la viata si nu accepta de la varsta asta sa umblii dupa neica-nimeni care-ti spune "iubire". Nu e momentul sa-ti faci griji de relatiile sentimentale.
Poti sa uiti de ambii. sunt copii, isi omoara si ei timpul cum pot. Daca vrei ceva, fi serioasa si nu te lasa prostita de orice frumusel care iti spune `iubire`, daca vrei joaca ia-i pe aman2 sau alege unul care iti place mai mult, trebuie sa treci si prin asta ca sa vezi ce e bine si ce nu.Pana nu te lovesti de un zid nu stii ca e acolo...degeaba iti spun eu. Ai grija ce faci si nu te lasa ranita!
Mutubal întreabă: