Daca nu ai incredere in tine, atunci de ce pui baza pe mess? Pe mess oameni par altfel.Si daca nu te place asta e! Sunt destui baieti pe lumea asta. Dar ai grija cu persoanele astea cunoscute pe mess.Ca se pot intampla multe lucruri grave.
Trebuie sa te transformi poate in tipa din poze dar n-ar fi cea mai buna idee eu zic sa te decorezi(machiaj par...) asa cum iti place tie si sa ai o personalitate mai placuta s-au daca ekl este imi mare va trebui sa ai o personalitate de adorat Tu sti cu adevarat cum esti si in pz poate te transformi dar personalitatea sa fie ok sar si stilul tau!
Fi naturala fi tu si totul o sa fie bine nu ai de ce sa ai emotii o sa iese bine trebuie sa ai incredere in tine sa fii naturala o sa te placa sigur.
Esti timida?
Da-i si tu web - sa vada cum arati
Vorbiti la telefon sa vada cum te comporti
Eu zic sa ai mai multa incredere in tine:d, din moment ce ti-a zis daca are sanse la tine e sigur ca te place:d, si faza cu pozele, daca tu arati bine in poze asta inseamna ca arati bine si in realitate. Ai incredere in tine si vei vedea ca va fi bine"parerea mea"
Bafta!;*
George0197 întreabă: