Viata bate filmul, cica! da' ce-ai scris tu aici e o telenovela! alehandro, deci: daca ai nelamuriri, vorbeste cu ea! la ea sunt raspunsurile, nu la noi! aveti o grava problema de comunicare, iar TPU, de data asta nu are cum sa te ajute. voi 2 va ajutati sa treceti peste. bafta mare
Sa inteleg ca sunteti adoloescenti!
Iubita ta nu propietate personala,nu poti controla in totalitate.
Sunteti cumva casatoriti si nu are voie sa vorbesca cu altcineva?
Esti foarte posesiv,asta am inteles din postarile tale, nu stiu de ce mai sta cu tine fata asta!
Orice adolosent mai filtreza cu persoanele de sex opus pe siturile de socializare, dar tot cu persoana iubita ramane.
Daca vrei sa o mai pastrezi, lasa-i mai multa liberatate in relatiile de fb, arata-i ca ai inceredere in ea.
Perioada cat este la tara este un motiv ideal pentru asta.
Pana la urma, ce naiba sa mai inteleg:una intrebi in alta postare, acum vad ca te atrage o alta "donsoara"!
Esti oare o persoana serioasa, care vrea sa fie implicat 100% intr-o relatie,sau doar "hormonii"(asa cum am mai spus)iti zburda? Eu,tind sa cred ca...
Ce sfaturi sa-ti mai dam,daca,cu una faci sex, oral, anal si apoi cand te-ai hotarat sa faci si ceva cu ea, ceea ce trebuie, te intrebi,"oare era virgina si acum spui "ca te intelegi perfect" cu alta?
O seara buna si las-o balta!
Las-o tu frate balta si ea a facut cam acelasi lucru si nu iti doresc sa fii tu in locu' lu fata asta, chiar deloc...
Da,"frate" ai dreptate,chiar nu pot fi "in locu lu fata". Sunt destul de trecuta prin viata,ca sa stiu ce am de facut(de aici si sfaturile,pe care imi permit sa le dau,cui vrea sa le asculte) si sa-mi dau seama ce fel de om esti tu, dar si ea.Dar, cum este doar treaba voastra, ce faceti cu viitorul vostru...
Stop joc, ca m-am lamurit!
Deci fata asta se poarta dragut cu tine doar pentru a le face in ciuda iubitei tale si verisoarei ei. Daca vrei sa fi impreuna cu fata asta, fa-o. Daca nu, termina cu ea si stai cu iubita ta. Tu o cunosti mai bine pe iubita si sti ce ar putea sa ii treaca prin cap de se poarta asa.
Nu mai vorbi cu dusmanul lor.Asteapta pana se intoarce prietena ta si clarificati situatia. Daca vrei sa vorbesti neaparat cu ea scrie-i o scrisoare(presupun ca postasul ajunge in regiunea ei, nu?). Sper ca ti-am fost de folos! Bafta!
Da e asa o fata de treaba si ne intelegem super bine, in 2 zile ne-am spus lucruri care nu prea le stie nimeni altcineva... si dusmania e total aiurea
Stiu ca dusmania e aiurea dar tu nu o cunosti personal pe aceasa fata si nu stii ce minciuni iti vinde.Si in plus, daca iti spune multe chestii urate despre prietena ta atunci cu siguranta ii vrea raul.Ai mai multa incredere in prietena ta.
Nu, nu a zis absolut nimic de ele, pe prietena mea o cunoaste din copilarie cand se jucam pe afara. Doar de verisoara ei mi-a spus ca e cam rea si baga bete in roate tuturor (ceea ce stiam, a facut asta si cu propria verisoara).
Atunci asteapta-ti prietena si vorbeste cu ea. Prietena ta e singura care iti poate oferi raspunsurile pe care le cauti.