| aclean a întrebat:

{Va rog cititi, chiar am nevoie de ajutor} hey TPU. Nu am mai intrat de mult, dar chiar am o problema. Acum ceva timp am cunoscut o fata, la ziua unei prietene. As putea spune ca mai mult ea ma cunoscut pe mine, pentru ca, ma lua mereu la dans. O fire foarte energicalaughing. In fine. faza e in felul urmator: Eu, nu chiar de la inceput, dar a inceput sa imi placa de fata asta (nu ii cunosteam nici numele, iar apoi am aflat, culmea, ca este vara colegului meu de banca), si, incet incet, ajungand sa o cunosc, m-am indragostit de ea! Mai mereu intram seara pe messenger, vorbeam, radeam, si principala noastra ocupatie era sa jucam adv sau prv. Nu stiu cand, in excursie probabil, a cunoscut un tip, si, in cadrul unei functionari mai ciudate (in care unii colegi sunt parintii altor colegi) acela a devenit "sotul ei". Acum, de multe ori chestiile astea degenereaza, si ajung la lucruri reale, gen: o relatie. Deci, prin urmare, acestea sunt faptele:
1. O iubesc (da, am zis-o, o iubesc)
2. Nu am nici cea mai vaga idee despre ce simte ea in legatura cu mine (ei bine, am putin, dar nu foarte clar, si nu e chiar de rau)
3. "ea si-a gasit pe altul"
4. Eu raman ascultand smiley - dream girl.
Intrebare= Ce fac?
Raspuns=?
Promit ca dau funda si vot si ce mai vreti voi, daca ma ajutati! cryingcrying

Răspuns Câştigător
Elianna
| Elianna a răspuns:

Păi dacă stai cu mainile în san şi te uiţi cum altul îţi ia gagica...îţi meriţi soarta!
Fratele meu,trebuie să acţionezi. In primul rand ea trebuie să ştie ce simţi tu pentru ea! Comunică-i în vreun fel şi după aia începe să-i faci curte! CURTE! Adică s-o cucereşti. Asta înseamnă întalniri,flori,bomboane,bileţele de amor,tinut de mană,plimbări sub clar de lună,sărutări furate (dacă de bună voie nu stă!),etc. Si nu accepta nici un NU(în afară de sex)! Dacă spune că maine nu poate veni la întalnire,spune-i că este bine şi poimaine,dacă zice ca nu-i plac bomboanele,adu-i prajituri,dacă nu-i plac plimbarile noaptea,faceţi-o ziua,etc.Îţi spune o femeie (adică eu) că aceste lucruri,chiar dacă nu o fac să aibă o schimbare rapidă,vor săpa adanc în inima ei. Numai să nu fii mitocan cu ea şi să încerci lucruri pe care ea nu le vrea.Şi,în nici un caz,să nu o faci geloasă umband cu altă fată, că te poate lăsa rapid. Intreabă-ţi tatăl sau chiar mama, ce presupune să faci curte, dacă nu mă crezi pe mine!

5 răspunsuri:
| Ramonaaaa a răspuns:

Ai face bine sa o asculti pe @Elianna,sa iti misti fundul obosit si sa ii dai bataie devil.
Esti baiat, da? Nu stai in casa sa asculti Smiley-Dream Girl in timp ce ala iti sufla gagica?! straight face
Du-te imediat maine dimineata dupa floribatting eyelashes!
Si apropo, vreau mesaj privat sa imi spui care a fost reactia ei.
Bafta!

| aclean explică:

Clarificare: Nu sunt un obsedat de o persoana!

| aclean explică:

Apreciez sfaturile voastre. O singura si mica intrebare: Cum fac cu "nenea" ala?

| Elianna a răspuns (pentru aclean):

Ignoră-l. Lasă fata să decidă, nu "nenea".

| robyiyo a răspuns:

Ar fi trebui sa te duci la ea, de cand te lua la dans, sa ii spui ce simti, ca daca te refuza, asta e! (nu e o rusine sa fii refuzat). Daca mai vorbesti cu ea (si ma refer la "face to face"), ar trebui sa ii spui, si astfel o sa scapi si de un "of".

p.s.: ar trebui sa faci asta dupa ce se desparte de "nenea" cu care este acum.