Păi dacă stai cu mainile în san şi te uiţi cum altul îţi ia gagica...îţi meriţi soarta!
Fratele meu,trebuie să acţionezi. In primul rand ea trebuie să ştie ce simţi tu pentru ea! Comunică-i în vreun fel şi după aia începe să-i faci curte! CURTE! Adică s-o cucereşti. Asta înseamnă întalniri,flori,bomboane,bileţele de amor,tinut de mană,plimbări sub clar de lună,sărutări furate (dacă de bună voie nu stă!),etc. Si nu accepta nici un NU(în afară de sex)! Dacă spune că maine nu poate veni la întalnire,spune-i că este bine şi poimaine,dacă zice ca nu-i plac bomboanele,adu-i prajituri,dacă nu-i plac plimbarile noaptea,faceţi-o ziua,etc.Îţi spune o femeie (adică eu) că aceste lucruri,chiar dacă nu o fac să aibă o schimbare rapidă,vor săpa adanc în inima ei. Numai să nu fii mitocan cu ea şi să încerci lucruri pe care ea nu le vrea.Şi,în nici un caz,să nu o faci geloasă umband cu altă fată, că te poate lăsa rapid. Intreabă-ţi tatăl sau chiar mama, ce presupune să faci curte, dacă nu mă crezi pe mine!
Ai face bine sa o asculti pe @Elianna,sa iti misti fundul obosit si sa ii dai bataie .
Esti baiat, da? Nu stai in casa sa asculti Smiley-Dream Girl in timp ce ala iti sufla gagica?!
Du-te imediat maine dimineata dupa flori!
Si apropo, vreau mesaj privat sa imi spui care a fost reactia ei.
Bafta!
Ar fi trebui sa te duci la ea, de cand te lua la dans, sa ii spui ce simti, ca daca te refuza, asta e! (nu e o rusine sa fii refuzat). Daca mai vorbesti cu ea (si ma refer la "face to face"), ar trebui sa ii spui, si astfel o sa scapi si de un "of".
p.s.: ar trebui sa faci asta dupa ce se desparte de "nenea" cu care este acum.
KatiMe27 întreabă: