Mai intai trebuie' sa aiba cineva rabadare sa inteleaga macar ce dumnezeu ai scris pe acolo.
Eu am inteles ce ai scris, si apropo trebuie doar sa ai grija si sa astepti ( in momentul de fata habar nu am ce sa faci deocamdata ), dar incearca sa afli daca te place cu adevarat, daca nu lasa-l balta, si mie mi s-a intamplat, o sa.ti fie greu, dar iti trece pana la urma
Buna! Nu prea am inteles multe lucruri dar uite ce poti face daca vrei sa fii mai apropiata de el sau sa fiti impreuna: Spune-i prietenii tale cele mai bune/prietenilor tai cei mai buni dar sa ai incredere in ei sa nu te faca de ras sau sa o i-a in bataie de joc urmatoarea: Roaga-i frumos sa il intrebe daca vrea sa fie impreuna cu tine, sau daca mai simte ceva pentru tine daca se simte atras de tine sau daca exista vreo sansa sa fii cu el. Daca nu exista nici o sansa dar puteti ramane prieteni buni nu iti mai bate capul dar daca chiar il placi asa mult, lupta pentru el in continuare. Poti sa te "folosesti" de prietenii tai in sensul bun sa va aproprie pe voi 2 sa vorbiti amandoi fata in fata. Amandoi trebuie sa faceti primul pas nu numai fata sau in cazul tau baiatul!
Daca nu ai inteles ceva sau daca vrei sa ma mai intrebi ceva contacteaza-ma/spune-mi! Succes
AlexEjmecheru întreabă: