Buna. Cred ca ar trebui sa afli mai intai daca te iubeste cu adevarat. Apoi, daca te iubeste, si doreste intr-adevar sa fie cu tine, spune-i sa renunte la celelalte iubite si sa fii doar tu iubita lui. Dar daca nu te iubeste, asa cum a zis el, eu zic mai bine sa il lasi balta. Mai sunt baieti frumosi care sunt sigura ca te plac. Dar oricum, eu sper sa renunte la celelalte iubite si sa fie doar cu tine. Succes!
Draga Andra...Situatia ta am vazut-o destul de des...
Chiar si la cea mai buna prietena a mea.:d
Vad ca tu chiar iti doresti sa fii cu tipul asta dar ai grija. dupa cate ai spus e cam "smecher" Deci.nu mi-ar fi de mirare daca nu ar fi doar in cautare de caterinca
Nu mi-ai spus cati ani are el & tu... dar faptul ca ti-a pus mana pe fund nu trebuia nici tu sa stai cu mainile in san.
Daca faci asa o sa te ia drept altceva si nu cred ca asta iti doresti.
Daca mai face lucruri de genu' nu mai sta ca bleaga!
Daca chiar te place e prea "smecher" ca sa iti spuna verde-n fata asa ca trebuie sa faci tu primul pas!
Presupun ca o sa iti fie rusine. dar. daca nu o sa faci tu primul pas nu stiu daca el isi va calca pe orgoliu )
Poate ca ii e rusine de prietenii lui sau poate ca e ff orgolios si nu vrea sa crezi ca e in limba dupa tine )
anonim_4396 întreabă: