| An0nnimul a întrebat:

VA ROG, cititi tot.Salut, deci, nici nu stiu cum sa incep. Imi place de o colega din clasa de ceva timp. Am intrebat-o daca vrea sa bem un suc candva, dar ma tot refuza, cred ca am intrebat-o cam de 3-4 ori, raspunsul este acelasi "NU". Vorbesc destul de des cu ea prin mesaje, am ajuns odata sa vorbesc cu ea pana la 1-2 noaptea. Ea e o fata care la scoala nu ii place sa iasa mult in evidenta. De fiecare data cand vorbesc cu ea si o privesc in ochi isi cam shimba privirea, se rusineaza. Nu stiu ce sa zic, alta data imi da semne ca ma place si fata in fata si prin mesaje.De fiecare data la ora de TIC se aseaza langa mine sau sta la o distanta cat de cat favorabila si ma tot tachineste, sa nu mai ma uit la fotbal, eu urmaresc videouri cu portari si imi zice de ce ma uit eu la aia, ce vad la ei?! Am stat o data in parc cu un coleg si a trecut pe langa noi si saluta, eu nu am vazut-o si ca ma uitam pe telefon si apoi zice "Ia uite la el nici macar nu saluta". Deci chiar nu stiu ce sa mai fac... uneori imi da semne ca ma place dar refuza invitatiile, odata si auto propus daca vreau sa o duc la un suc-pizza, apoi am intrebat-o prin mesaje chiar vrei si mi-a raspuns din nou negativ. Mi-a mai spus ca isi inchide Facebook-ul ca nu are timp sa invete, ma gandes ca de-aia ma tot refuza, ca nu dupa poate crede ca nu mai are timp sa invete, sincer chiar nu stiu ca sa fac sa mai vorbesc cu ea sau sa o las balta.Chiar nu stiu, ce sa fac? Voi ce ati face in locul meu?

3 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Amabilitatea ei in raport cu tine provine din faptul ca te considera in primul rand un coleg si este posibil ca si prieten. Deoarece ti-a respins mai multe cereri de a fi impreuna chiar si pentru a servi un suc sau o inghetata denota faptul ca nu simte fata de persoana ta nici cea mai mica atractie sentimentala. Intro asemenea situatie aproape sigur iti pierzi timpul degeaba deoarece mai mult ca sigur inima ei este "oferita" altuia. Ai putea sa o intrebi in mod direct, parerea mea.

| ladyMillion a răspuns:

Fetele, unele dintre ele, cand sunt mai fragede (bobocei) sunt mai greu de obtinut. Ceea ce vreau sa zic este ca la varsta voastra, semnele de atractie se fac prin tachinari, prin mesaje, contrasensuri...bla-bla-uri din'astea. Fata asta, are parinti, care probabil o incurajeaza sa invete ca sa ajunga un om in viata si probabil ca nu sunt obisnuiti ca fiica lor sa aiba o relatie si poate ca nici nu sunt la curent daca ea se simte atrasa de cineva, pentru ca nu are curajul sa le zica. Tocmai de aceea prefera sa te refuze si sa isi vada de carte, pentru ca in subconstientul ei, considera ca are alte prioritati. Dar de un lucru pot sa te asigur, ii place de tine( numai ca nu are curajul sa schimbe ceea ce se intampla acum intre voi, ii e frica sa faca un pas inainte si prefera sa tina lucrurile sub acelasi impuls). Bafta!

| Lawliet14 a răspuns:

Sau joaca tare, ca sa tu sa fii mai mort dupa ea, sau poate ca se concentreaza numai pe invatat (asta poate si din cauza mentalitii parintilor, sau poate ca n-are nimic de a face cu invatatul ci pur si simplu in familie se considera ca nu e timpul ca ea sa aiba iubit)...