Posibil ca animalul sa nu fii fost tandru cu tine si sa te fii ranit inauntru; pot aparea rani pe colul uterin; daca dupa o luna si ceva ai fost in stare sa ti-o tragi cu el desi erai virgina si daca el ti-o trage fara prezervativ sti cum va proceda cand vei ramane insarcinata? pentru ca daca nu va protejati e o chestiune de timp pana sa ramai insarcinata! Iti va arunca niste bani in fata zicand sa mergi la medic sa iti faci avort ca el are treaba si nu poate merge! Dar ce sa zic, iti meriti soarta! Plus ca ai intrat in realita fetei aleia plecate din tara, care nu are nicio vina ca are la usa un animal care are in cap doar sex; crezi ca o va lasa pe ea pentru tine? Nu era mai bine sa o fii facut-o cu un baiat care sa te iubeasca si care sa stie sa te faca sa te simti importanta, nu sa te tina ascunsa si sa vina la tine doar ca sa se termine cu ajutorul tau? pentru el esti un obiect sexual ce ii tine loc de mana dreapta sau ma rog, stanga, dupa caz; un obiect de care se va descotorosi oricand fara sa se uite inapoi, dar tu vei ramane ca fraiera cu ochii in soare; probabil ca daca se va despartii de fata aceea, va avea grija sa si povesteasca experientele lui sexuale cu tine; sa se mandreasca cu faptul ca te-a fraierit; dar ce sa te praiereasca, ca ti-a spus dinainte ca te vrea doar pentru sex; unde iti sunt parintii? au o mare parte din vina pentru ceea ce esti tu si ce vei ajunge! Acum esti pe drumul cel bun; Apropo, si eu as avea nevoie de o fata doar pentru a-mi hrani animalul din mine, crezi ca poti sa-mi faci fata si mie? dar sa nu afle nimeni, ca am o relatie de 2 ani si nu vreau sa o termni? Baga-ti mintile in cap, trezeste-te din greseala vietii tale si gaseste-ti ceva de facut mai important decat sa faci sex neprotejat si sa risti sa incepi palmaresul cu avorturi, ca animalul ala nu isi va asuma raspunderea; sunteti niste proaste, cand exista atatia baieti draguri si cu suflet care ar da orice sa aiba o relatie cu o fata pura si pe care sa o respecte si sa o divinizeze, si voi va bagati in astfel de combinatii; nu va uitati la ce au in cap, doar sa stie sa faca glume si sa arate bine; atat va inereseaza pe voi, nimic mai mult! Ajungeti la 18 ani cu 2-3 avorturi la activ si apoi mergeti la medic pentru tratamente de fetilitate sau mai rau, ramaneti sterile pe viata! Pentru ce? pentru o clipa de p##a in p###a cu persoane nepotrivite?
Nu are nici o legatura cu sarcina...nici cea mai mica legatura.cum puteti sa ziceti asa ceva!? o mai si speriati asa aiurea...
+ ca in caz ca nu stiati, o sarcina se vede dupa cel putin 2 saptamani! nu imediat dupa ce faci sex...
probabil te a lovit pe dinauntru.la ovare cine stie.o sa iti treaca ziua urmatoare stai linistita.nu prea ai ce face in situatiile astea
poti lua un nurofen
Probabil esti insarcinata, sau probabil nimic.
Nu poate fi neaparat de la sex. Poate ai o indigestie sau ceva.
Mai bine faci un test de sarcina si tinem legatura.
Pai poate esti insarcinata,,,, ai ciclu...etc ati facut fara prezervative? esti gravida o sa asteptii un bebe dai fundita?