Inseamna ca e proasta de pute. faptul ca sunteti prieteni foarte buni de atata vreme i-a scurtcircuitat creierul, nu reuseste sa te vada ca si iubit. Din pacate faptul ca va intelegeti atat de bine ar fi absolut ideal pentru un cuplu. Incearca sa-i explici asta poate percuteaza, daca nu las-o sa se duca dupa prima jigodie care o s-o trateze nasol, eventual o s-o si insele iar friendzone-ul asta o sa si-l bage ea mai devreme sau mai tarziu in fund cand o sa-si dea seama cat de dobitoaca e.
Deci fata e de vina ca nu e atrasa de el si a folosit o scuza clasica pentru a nu-l refuza pe fata?
Preferam sa imi spuna " NU esti un bou si nu vreau sa fiu cu tine si in plus nu imi place de tine " atunci sentimetele mele ar fi disparut si probabil situatia era muult mai ok decat sa ma refuze ca in basme.
Ea are dreptate: te-a refuzat politicos si tu trebuie sa-i respecti dorinta, dar si pe ea.
Ca sa iesi din friendzone, trebuie sa te opresti, din a mai fi amic cu ea. cand vorbesti cu ea, sa o faci din postura de barbat nu de amic al ei, si in rest sa o ignori. ignorand-o, ea fie o s a isi dea seama ca tine la tine, fie nu, si in cazul asta o uiti
Corect...ultima varianta sper sa nu fie adevarata desi cred ca asa se va intampla, cel mai probabil intre noi se duce si prietenia si sentimentele pe care eu i le impartasesc acum, si uite asa se termina o poveste care nici nu a inceput.
Spune-i ce simți pentru ea, nu o întreba direct: ''VR SĂ FII PR MEA? :X ''. Arată-i că ții la ea, sau încearcă să-i spui asta.
Dacă nici așa nu merge, vorbește cu una din prietenele ei cele mai bune care are o părere bună despre tine, să bage chestii drăguțe de tine că etc etc, poate funcționează.
Sa stii ca ai dreptate...doar ca eu nu sunt genul care sa se coboare atat de jos pentru o fata!
Crede-mă, că dacă tu o vezi drept fata ideală, merită :d.
Asta e ziua ta norocoasa! Rezumatul zilei are un tutorial pentru asta https://www.youtube.com/watch?v=5D7jRO3NYQY&list=UURBj-OleZG1Cb49Ec3P3i9A
Ce merge uneori e sa-i dai foarte multa atentie si dupa sa pari total dezinteresat de ea, eventual sa o mai ignori uneori.
Don, iti spun ca unui prieten, pentru ca stiu cum e, dar voi spune pe scurt... durerea pierderii unei bune prietene dupa ce ai incercat sa o "cuceresti" este mai mare decat durerea provocata de refuz, daca vei continua asa, iti vei face rau tie si vei strica relatia pe care o ai acum... iubeste-o, dar ca pe o sora si bucura-te ca este totusi langa tine, stiu cat e de greu sa uiti pe cineva, dar nu imposibil, succes. Iesi prin oras, cunoaste fete, da like-uri cat mai multe (am inteles ca asa se face).
Mda situatia este foarte foarte delicata, oricum va multumesc pentru raspunsuri, intr-adevar refuzul a fost mai mult decat politicos. Asta este, mai trebuie sa invatam si sa pierdem!
Meritati toti cate o funda, dar din pacate nu pot da decat una ...restul le Evaluez.
Multumesc pentru funda chiar daca am fost cam....deci in alta ordine de idei imi place asta cu "ignorand-o s-ar putea sa-si dea seama ca tii la ea"....Bahahahaa. Si banuiesc ca plesnind-o isi va da seama cat de mult o iubesti. Le zice bine uneori da zau cateodata imi vine sa-i schimb numele in PreaClueless.
Pai ai dreptate omule la toti v-as fi dat funde ...va multumesc inca odata pentru sfaturi
Va multumesc frumos pentru raspunsuri ...rezultatul a iesit prost, prietenia s-a pierdut ...de relatie nici nu mai vorbesc.
1.Incearca sa nu te mai gandesti la ea decat ca o prietena.
2. Daca chiar nu se poate, indreapta-ti atentia catre alte fete, astfel vei putea sa te gandesti la fata aceasta de care zici tu numai ca o prietena.
De obicei daca esti bun prieten cu o fata care iti place, sansele sa ramaneti buni prieteni sunt mult mai mari decat sa aveti o relatie...o fata foarte rar il poate vedea pe cel mai bun prieten ca si iubit... exceptie cazul in care se plac reciproc...asa ca sfatul meu este sa nu mai insisti daca ti-a spus ca nu vrea pentru ca risti sa o pierzi de tot, sa se indeparteze de tine...o sa iti fie foarte greu mai ales cand o sa o vezi cu altcineva dar mai bine asa decat sa nu o mai vezi deloc.