Buna.Daca nu ai curajul sa ii zici ce simti pentru el face to face ii poti spune pe mess sau printr-un mesaj. Daca s-a impacat cu prietena lui incearca sa il uiti.
P.S:daca il tratezi cu indiferenta te va dori mai mult
funda?
Nu ii ok sa ii trimiti un mesaj prin care sa-i spui ce simti pentru ca lucruile de genu nu se spun prin mesaje.Trebuie sa il ai in fata si sa ii vezi reactia atunci cand ii spui ca il placi.
Faptul ca pritenii lui spun ca ar vrea sa aiba o relatie cu tine nu inseamna nimic, pentru ca ei nu au de unde sa stie ce simte el.Parerea mea ii ca mai intai ar trebui sa afli daca s-a impcat cu fosta lui iubita si daca nu ar trebui sa treci la atac. Flirteaza cu el, zambeste cand treci pe langa el, arata-i ca i-l placi. Daca si el simte ceva pentru tine fi sigura ca va face ceva,
Mai asteapta un timp si da-i semne evidente ca il placi,fara sa-i spui inca nimic.
Baietii se lamuresc mai greu de ce sentimente au pentru o fata si se misca mai incet.
Deci,mai asteapta si, de cate ori il vezi fii vesela, dulce si draguta!
Succes!
Cum se uita la tine? mai exact la ce se uita? si cand le spune prietenilor lui ca ar vrea o relatie cu tine, ori o spune la misto, ori asteapta o ocazie sa fiti singuri, si... iti dai tu seama. daca nu te baga in seama pe mess sau la scoala, nu ii placi deloc. sau poate sa te bage in seama din lipsa de ocupatie. si nu o sa iti zic chestii de genu: nu te baga in seama pentru ca e timid. tu ai zis ca a mai avut prietena. deci nu cred ca ai prea multe sanse. tu meriti un baiat dragut si sensibil care sa te placa sincer, nu orica maimutoi ca asta sa nu te bage in seama. deci sfatul meu e : nu te place, cautati un prieten
Anonima17191 întreabă: