| vasileion1996 a întrebat:

Va rog din sufler sa ma ajutati cu o mare problema
Eu am facut sex neprotejat cu prietena mea in ultima ei zi de menstruatie, e posibil sa ramana insarcinata?
Ea sustine ca de obicei perioada de menstruatie tinea 3 zile, dar de data aceasta a durat 5 zile, eu facund sex cu ea in a 5-a zi(pe stop)
Ea are varsta de 17 ani si in urma cu o luna a luat pilula de a doua zi
Acestea sunt toate informatiile pe care vi le pot da, va rog din inima sa ma ajutati, dau funda!
Rog sa raspunda cei care stiu

2 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Teoretic NU se poate forma o sarcina in urma intretinerii unui contact sexual in a a 5-a zi a ciclului menstrual fiindca OVULUL nu poate fi produs/eliberat din uter mai devreme de a 7/8-a zi a ciclului si acest lucru se poate intampla numai in cazul in care s-ar produce o dereglare hormonala majora sau in cazul in care ciclul menstrual este mereu foarte scurt de doar 21-22 de zile. Fiindca sperma nu a ajuns in vagin, se poate considera ca in acest caz probabilitatea formarii unei sarcini este practic aproape imposibila. Multa sanatate!

| vasileion1996 explică (pentru corbulalbrosu):

Faza e ca de obicei avea ciclul menstrual de 28 de zile dar dupa acea pilula de a doua zi (escapelle) i s-a dereclat si a venit ciclul menstrual cand mai devreme cand mai tarziu
Presupun ca sunt sanse sa fie insarcinata?
Sunt disperat, te rog explica-mi daca chiar te pricepi