anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog din suflet ajutati-ma m-am desp de pr meu de vreo 3 luni si acum seara am vb la telefon si i-am zis ca si daca ar mai zice sa ne impacam nu am mai vrea (i-am zis asta din cauza ca el are prietena si stiu ca tine la ea) si i-am mai zis ca nu mai tin la el da defat il iubesc din tot sufletu si nu cred ca o sa il pot uita ce sa fac? El zice ca m-am schimbat mult si tot timpu isi doarea sa ma shimb pe parcursu relatie o zis si ca mo iubit foarte mult dda acum tine la prietena lui acutuala nu mai stiu ce sa fac dati-mi cateva sfaturi va rog

3 răspunsuri:
| nicol20 a răspuns:

Nu iti mai dori sa te impaci cu el dragostea cu sila nu se face si eu trec prin asa ceva si stiu ce simti si la mine este mult mai complicat incearca sa il uiti si sa te vezi cu altcineva gandeste-te se impaca cu tine si sunteti impreuna iar el se gandeste la ea nu iti va conveni. Uita-l bafta pe viitor si sper sa te fi ajutat cu ceva

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai. tu daca inca mai tii la eL, daca iL iubeSti si te iubeste impacati-va pentru ca daca nu O faceti acum. mai tarziu veti regretawinking!

| georgy7165 a răspuns:

Uita-l.Asta e cel mai bine pentru tine. Daca te-ai gandit la el in ultimele 3 luni cred ca e de ajuns.Incearca sa-ti faci alt prieten.treptat o sa-l uiti.Succes!