Eu nu m-as sinchisi atata...parintii par comunisti iar el nu te iubeste. i s-a luat. renunta la tine ca sa ii trimita maik-sa bani de tigari. iti vine sa crezi cat te apreciaza el? mai bine astepti sa vezi daca se intoarce el la tine si daca realizeaza caa a gresit. tu nu ai face decat sa te tii dupa el. el stie ca il iubesti si ca vrei sa fii cu el. nu trebuie sa i-o repeti. atata timp cat nu face nimic pentru tine inseamna ca nu mai vrea. lasa-l...mai sunt multi si pana una alta gandeste-te ca nu te iubestedesi e dureros.>
Vaii cum a zis samuel gandeste rational si eu cred ca s-a saturat de tine si alea sunt pretexte bla bla... vorba lui rosi daca era dragoste adevarata nu va despartea nimic daca te iubea el il durea-n cur ce zic parinti (adica chesti din astea sa nu fie cu tine) crede-ma iti zic din propria experienta ca sunt baiat daca as iubi pe o fata chiar daca mi-ar zice parinti sa nu eu tot asa fac ala daca te-a ales in locu banilor e clar ca este bulangiu de ce nu incerci sa te exezi pe altceva sa uiti de el de exemplu cariera... etc
Faptul ca nu te acceptau parintii se mai putea lucra pentru a face ceva. Faptul ca el nu te mai accepta, faptul ca face orice pentru a-si vede interesele fii sigura ca nu este iubire intre voi. Iubirea este reciproca, degeaba faci tu tot ce poti daca el nu face...Mai gandeste-te, lasa-l pe el sa vezi pana unde merge, ce decizii ia.In functie de ele intelegi sentimentele si implicarea lui.La caruta dragostei trag doi cai, amandoi fac aceeasi pasi si merg pe acelasi drum indiferent de obstacole!
Ar trebui sa ii faci o vizita sau sa ii dai un telefon mamei lui si sa ii spui cum te simti vizavi de situatie si ce simti pentru fiul ei, daca nici asta nu merge atunci vorbiti si inalniti-va pe ascuns pana intr-o zi cand el nu o sa mai depinda de parintii lui si o sa poata sa isi strige sentimentele pentru tine in fata tuturor. Succes!
De acum incolo draga mea trebuie sa te distrezi. sa iesi in oras sa zambesti...sa traiesti. auzi la el sa te injure. ce taran. serios acum... poate o sa iesi cu vreun prieten de al lui la suc ca sa il oftici apoi pierde legatura. gandeste-te si la tine.
Rodyana poate ca uh vrei sa te inpaci cu el si il iubesti eu te cred dar poate ca asta este cel mai bine sa va despartiti. incercati sa ramanetii amici si va fi bine totul si asa in plus nu trebuie neaparat sa fie prietenul tau atata timp cat esti inca amica cu el e bine deci ascultama pe mine si daca e bine sa va despartiti fa-o ca el. sau vrei sa se intample ceva rau? eu una cred ca nu vrei. deci ascultama. funda?
Motivu despartziri il stii? sau doar din senin ca, a cumparat baiatu droguri si crede (mama) ca a fost influentzat de tine. Tu ai procedat foarte bine spunandu-i mamei de droguri si prin asta ar fi trebuit sa te accepte mai mult da nu inteleg daspartirea asta
Eu cred ca nu te-a iubit indeajuns de v-ati despartit, nu stiu da incearca si cum spune chandnisharma dale un telefon si exprimati sentimentele fata de baiatul, ei nu ai nimica de pierdut
Foarte respectata domnisoara, dar e simplu.Ce a fost intre voi s-a consumat si el a renuntat la tine pentru ca nu te mai iubeste.Restul sint motive care acorda circumstantele atenuante despartirii. Daca dragostea era la fel de puternica la amindoi putea sa intervina tot globul si nu era posibil sa va desparta.
Eu zic sa-l uiti, dupa cate ai povestit cre'ca ai intrat intr-o familie de dealeri de droguri daca mama lui a zis ca duci vorba de colo-colo, in locul tau i-as reclama si la politie.Ai mare grija sa nu iti propuna ca daca vrei sa te impaci sa duci un pachetel la o anumita adresa
Treci peste! nu te iubește. dacă era într-adevăr îndrăgostit ar fi ținut relația dintre voi ascunsa și asa ar fi primit și bani.soluție vezi bine ca era.
Va multumesc tuturor, chiar m-au ajutat parerile voastre.Am vorbit si cu niste prieteni de-ai lui si mi-au spus exact acelesi lucruri,sa nu il caut si ca daca ar fi fost la mijloc doar parerea parintilor sidaca ma iubea cu adevarat nu renunta asa usor,si daca o sa isi dea sema de greseala o sa ma caute el. Apropo, azi am vb cu el, i-am zis sa imi dea lucrurile care mi-au ramas la el si ca drept rasplata m-a injutrat.Intr-un final mi-a zis sa cobor ca ma asteapta in scara cu lucrurile sa mi le dea.Eu chiar atunci eram la prietenii lui care m-au sfatuit sa nu ii cer nici o explicatie, sa fiu cu zambetul pe buze si pur si simplu sa ii iau lucrurile din mana si sa plec. Exacta asa am si facut si a cam plecat "cu coada intre vine".Ce credeti ca ar trebui sa fac eu de acum incolo?
Salut in toata problema ta este o singura problema care este de fapt le el si nu la tine. Iubirea de bani care este radacina tuturor rautatilor, asta este in inima fostului tau prieten. Si pe primul loc in viata lui au fost si ramn bani si nu ai fost tu. Eu acum te sfatuiesc sa ii dai paci si sa ii multumesti lui Dumnezeu ca toata lucrurile care se intampla in vietile noastre sunt drepte si judecate de Dumnezeu mai bine de cat le judecam noi. O sa treaca ani si o sa iti dai seama ca viata acestui baiat va fi o viata numai de chin si durere si nu cred ca ti-ar fi placut sa traiesti cu un asemenea barbat toata viata si sa suferi din cauza lui. Durerea pe care o ai tu e trecatoare dar gandeste-te la durerea pe care o sa o induri daca vei trai alaturi de el toata viata! Gandeste rational si nu cu sentimentele si cu atractia pe care o ai fata de el. Griji ca viata este ca un fir de ata, suntem ca un abur care dispare repede si ce sameni aceea si culegi. NIMIC IN VIATA TA NU SE INTAMPAL FARA CA DUMNEZEU SA NU FIE IN CONTROL. MULTUMESTEI CA TI-A PAZIT DE CEA MAI MACARE CAPCANA A VIETI TALE IN CARE PUTEAI FI LEGATA IN DURERE SI CHIN. Gandeste-te la ce ti-am scris. te salut
Buna,eu te inteleg foarte bine, eu tot am trecut pin asa ceva, eu cu sotul meu neam intilnit 3 ani si mama lui a facut tot imposibilu sa ne desparta,peste citeva luni ne-am impacat si ne intilneam pe ascuns,si cererea in casatorie tot am dato pe ascuns si inainte de nunta eam povestit,tot facea probleme si in prezent face,dar acum suntem impreuna si departe de ea,si foarte fericiti, si sper ca si la tine va fi bine si te vei lamuri, iti urez multa bafta si rabdare
Nu stiu ce sfat sa iti dau. pentru ca, si eu sunt in aceeasi situatie...eu m-am certat cu prietenul dupa 3 ani de zile din cauza sorusi j a maicasi..asa ca nu stiu ca sa zic