| ubbu a întrebat:

Va rog din suflet sa ma ajutati! Am facut acum doua saptamani dragoste cu prietenul meu, probabil cumva m-a lovit, nu stiu sigur. contactul sexual terminandu-se cu o "sangerare vaginala". Am simtit 2 zile ceva durere provenita "ca de la" o lovitura|rana. Dar nu mi-a venit ciclul de 8 zile, nu s-a produs ejacularea! Poate fi de la acea sangerare?

4 răspunsuri:
| zatz a răspuns:

Pei daca erai virgina este ceva normal ca menstruatia sa iti intarzie si atunci sa te doara si sa curga sange.
daca nu poate ar trebui sa mergi la doctor

| ivona a răspuns:

Este posibil sa ai o raceala mai puternica(mi s-a intamplat si mie), mergi la un doctor ginecolog si iti va prescrie el medicamentele necesare, iar ca un sfat "naturist", spala-te cu ceai de " coada soricelului". Succes!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu are legatura cu sangerarea. Alta e cauza pentru care iti intarzie menstruatie. Chiar daca te-ai protejat, stii ca nu exista metoda de protectie 100% sigura, asa incat o sarcina nu e complet exclusa. Insa daca ati folosit prezervativ, e putin probabil sa fii insarcinata (daca nu s-a rupt in urma traumatismului care te-a facut pe tine sa sangerezi). O intarziere de 8 zile e ceva foarte serios, asa ca fa-ti un test de sarcina luni din prima urina de dimineata si apoi, indiferent de rezultat, du-te la ginecolog (in cursul zilei de luni).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu sunt virgina... va multumesc!