| MarianSErgiu a întrebat:

Va rog din suflet sa ma ajutați, intampin o problema in dragoste! Plac o fata si mi-aș dori enorm sa fiu cu ea, am incercat cu o ciocolata, mi-a luat-o, dar m-a refuzat politicos a zis ca" se considera o fata prea mica pentru o relatie "! Eu unul cred ca asta este o scuza pentru ca nu ma place sau ceva de genul! Am incercat de vreo 3-4 ori, credeti ca mai are rost sa lupt, sa astept că poate timpul v-a rezolva aceasta problemă? Va rog dați-mi un sfat!

Răspuns Câştigător
| Romanul86 a răspuns:

Ignor-o. Nu mai umbla după ea că o pierzi. Dacă este să fie cu tine va fi. La fete nu le place să le sufoci.

| MarianSErgiu explică (pentru Romanul86):

Mulțumesc frumos!

| Romanul86 a răspuns (pentru MarianSErgiu):

Fi mascul în preajma fetelor pe care le abordezi, fi încrezut, domină-le, dominăți toți adversarii, dă-te mare câteodată, fi inteligent, fi ca un haiduc, viteaz, nu mai fi BĂIATUL LUI MAMA cel care se poartă frumos cu fetele pentru că dacă te porți frumos cu ele, vor zice că ești fals în legătură cu sentimentele tale pentru ele că vrei ceva de la ele. Deci, fi tu însuți cum ești ca bărbat, nu fi siropios nici plângăcios ci viteaz. Fi demn așa cum ești tu ca băiat vorbește cu fetele așa cum ai vorbi cu un prieten fără dulcegării.

7 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Pai poate chiar e prea mica pentru o relatie.Si si daca ar fi sa nu te placa nu o poti obliga.Ramane-ti prieteni ca cine stie cand ve-ti mai creste ce va fi.
Si da, ciocolata nu o sa o refuze nici una indiferent de varsta laughing

| Emilian65 a răspuns:

Răspunsul tău aici ...Mai incearca. poate te accepta ca prieten.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Incearca sa nu ii mai dai atata atentie si va veni ea singura la tine.

| Lostlyric a răspuns:

Nu inteleg de ce rastalmacesti niste lucruri atat de simplu spuse si atat de evidente: daca a spus ca e prea mica, inseamna ca este prea mica. Nimic mai simplu. Cat despre faptul ca a acceptat cutia de ciocolata si ti-a dat un raspuns in contradictie cu gestul, inseamna ca e, totusi, prea mica pentru o relatie happy O femeie adevarata refuza cadoul cu politete si face mentiuni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu stiam ca mergea cu bombonica, s-a schimbat acum?
Are buletin macar? Ma rog... cere-i ciocolata inapoi zic eu.
Nu de alta dar sa nu ramana ca dovada la instanta.