Preludiu mamaie, nu stiu, respingel, leagal un pic de pat , incearca sa vb cu el, sa ii explici, daca nu, iti pui lacatel si cu asta basta, zii ce vrei, cam asa suntem noi baietii, grabiti, totul mecanic, si ideea e ca el nu se gandeste; a tine, se gandeste la el, daca e satisfactie si placere la el, nu ii mai pasa de tine, totul depine de amandoi, vorbeste cu el si zi ca nu iti plc asa
In loc sa va rezolvati problemele intr e voi, trebuie sa pui intrebari intime si sa descrii situatia voastra aici? Cine crezi ca i ti da sfaturi utile? Crezi că toti sau toate stiu? Nu, fiecare om si relatie este unică, nu poti compara deloc o situatie cu alta, nu poti compara o femeie cu alta, ca nu merge, sau un barbat cu altul, nu va merge si pace, fiecare este diferit din fericire, la fel si twhnica de a face sex este diferită, tu trebuie sa găsesti impreună cu el, ce metoda te satisface cel mai tare si aceea să o aplici. dar asta inseamnă si presupune să i ti cunosti bine de tot partenerul, si el pe tine, dar presupun ca sunte ti incă la inceputul reletiei, si sunte ti si mici de varsta nu?
Am scris ca suntem de aproape 3 ani impreuna.Eu am 20 si el 21.
Pai nu ii plac sanii tai? Nu ii place fundul tau? Eu cu prietena mea ma "joc" mereu inainte de sex si suntem chiar okay, adica mi se pare putin ciudat sa o intind pe pat si sa intru direct fara atingeri tandre / saruturi in zonele erogene. Incearca sa vorbesti cu el si sa ii spui ca ai si tu nevoie de o oarecare iubire in pat si ca nu esti doar o papusa. Daca el face sex mecanic nu mai e nimic special dupa. Discuta cu el si rezolva-ti impreuna.