| ~_~fericire.in.rate~_~ a întrebat:

Va rog din tot sufeltul da'ti'mi un sfat!
M'am combinat cu el cunoscandu'l doar din ce'mi povestea prietena mea.Sunt cu el si prima data cand intr'adevar am stat si noi ca oamenii sa vorbim el imi zice ca sa mergem in apartamentul unui prieten de'al lui sa fim mai romantici, sa'i fac o cafea... El e rrom e foarte nice, dar cred ca a inteles gresit fiindca a stat cu niste baieti din scoala si ei probabil m'au scos de curva in fata lui.Luni cand ne vom intalni cum sa'i zic in asa fel ca nu sunt o persoana care face sex cu primul' venit?
El a zis sa nu-l ia la misto si am simtit in glasul lui un fel de amenintare.Cum sa'i zic chestia asta in asa fel incat sa nu se supere.Adica nu tin la el, dar sincer, imi este frica de el, fiindca este o persoana bazata in orasul nostru.Plus ca majoritate prietenelor mele mi'au sps ca nu sunt de acord cu ceea ce fac...si ca inainte radeam de "altele" care umbla cu toti rromi si acum am ajuns una dintre ele.Nici nu stiu cum/ce sa mai fac... Ce ma sfatuiti sa fac?
M'am combinat cu el mai mult pentru bani si pentru ca e unul dintre cei mai periculosi din oras, si acum imi este frica de el...sad

7 răspunsuri:
| sasha a răspuns:

Sa nu te culci cu el. sincer ai fost cam proasta sa te combini cu un asemenea om. pune-i direct ca tu nu esti una dintre fetele acelea care crede el si intreaba-l daca el chiar vrea sa aveti o relatie bazata mai intai pe prietenie apoi iubire daca tu nu vrei de la mine decat sex atunci ar fi mai bine sa ne despartim fara suparare chiar imi pare rau cautati pe al cineva pe gustul tau... si acum un mic sfat nu te mai baga pe bazati ca astia doar atata vor crede-ma sunt si la tine in oras destui baieti cu mai putin bani dar care sa si stie sa iubeasca si pe langa asta si draguti. sa nu mai faci nici o data ce ai facut si inca o data nu te culca cu el ...ai grija de tine te rog frumos happywinking big grin

| Silviu591 a răspuns:

Nah.stii? intr-un fel o meriti. dupa cum ai spus. te`ai conbinat cu el pentru bani. ii spui pur si simplu ca va despartiti. ce poate sa-ti faca? daca iti trage vreouna il poti da pe mana politiei si va vedeti in instanta.oricum.nu te culca cu el daca nu vrei. pune piciorul in prag.fii dura

| xxbybyxx a răspuns:

Buna! In primul rand daca el te iubeste no o sa te creada o curva. iar tu te-ai combinat cu el pentru ca are bani? te rog. scuze dar atunci chiar cred ca esti o curva.gaseste-ti un baiat potrivit si nu mai umbla cu toti.Si scuze ca iti zic asta da el doar asta vrea de la tine SEX.

| unione a răspuns:

Uital, Lasa-l, Pleaca,!

| piroo a răspuns:

Daca vrei sa stai cu el ca as fii smechera orasului ca sa spun asa, poti sa o faci, dar nu iti recomand, ca el o sa vrea mai mult si mai mult, probabil o sa iti dea papucii dupa.
Daca e rrom, poate da in tine. chiar sa te si bata... nu cred ca ii este rusine. Dar daca te duci la politie. o sa faca si mai rau dupa.
Eu zic sa stai cu el de vorba serios, si daca te intelege e bine, daca nu. ii dai papucii si va vedeti fiecare de treaba lui
Mult succes!

| yanny`s a răspuns:

Urat din partea ta.asuma`ti riscul acum.eu zic mai bine sa il lasi, vorbeste cu el gaseste o scuza si abandoneaza`l. daca acum iti e frica de el, mai tarziu ce o sa faci?

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Te-a mâncat între fese? Acum scarpină-te.
Sper să te bată crunt căci fetele ca tine care se cuplează cu băieţi doar pentru bani şi-o merită cu vârf şi îndesat.