| CrazyYoyo a întrebat:

VA rog din tot sufletul sa cititi [-o< (scuze daca am vreo greseala de ortografielaughing) Bunakiss Este pentru prima oara cand iubesc pe cineva cu adevarat; x
Numai ca thinking ma tot bate gandul cand ne vom despartiisigh
Deja o prietena se cam da la el si nu vreau sa-l pierd pentru o parashuta angry
Chiar nu vreau sa ma despart de el dar stiu ca nu o sa putem fi impreuna la nesfarsit dar nu stiu cum sa-l tin aproape de mine crying
Acum 2 zile a fost ziua lui si i-am facut cadou un catelus mic de 1 luna si cvlaughing
Ne-am vazut azi cand ne-am dus la scoala ( eu 14 ani el 18 big grin ) s-a dus cu catelul rolling on the floor in fine
M-a sarutat exact in fata lu` prietena aia care se da la el si a pupat-o si pe ea ( nu-s o fire geloasalaughing )
Dar totusi am citit o conversatie (din greseala) cand i-a spus fata aia lui " stiu ca ganduliti e tot la mine dar tac" straight facestraight face
Si a vazut azi ca ma port cam ciudat dar sincer nu vreau sa-l pierd (adica laughing logiclaughing cui i-ar conveni sa-l paraseasca iubitul/ iubita daca ti la el/ea=]] )
Deci cum sa fac sa ii indepartez?puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| superdorex a răspuns:

Hai mai, nu iti mai face probleme! De ce iti faci singura rau? Omul te iubeste si asta trebuie sa te faca fericita traieste-ti momentul de ce sa gandesti la Daca si cu Parca? Ai incredere in iubirea voastra, daca si el te iubeste la fel e de ajuns! Iar cele ce ii dau tarcoale trebuie sa te faca fericita ca ai un prieten cool si ca e placut de multe fete dar e al tau! Iar ea va ramane cu buza umflata, cu toate ca ea interpreteaza! Nu va da el vrabia din mana pe aia de pe gard da? multa bafta!

11 răspunsuri:
| BlancaFantasma a răspuns:

Foarte bine ca nu iti cere sex,dar eu ma intreb: daca nu ii place de aia,de ce te saruta in fata ei? ok, stiu, ca sa ii arate ca tine la tine.dar de ce o pupa si pe ea? asta`i intrebarea cea mai naspa.personal,cred ca vrea sa ii dea sperante chiar daca nu ii place de ea.joaca pe doua fronturi.nu`8i mai face cadouri lasa`l pe el sa-ti cumpere daca tot tine la tine!

| vipande11 a răspuns:

Nu mai gandi negativ gandeste POZITIV si discuta cu el despre asta si intreaba-l daca te mai iubeste si daca are de gand sa se desparta de tine pentru "cealalta" fi deskisa doar sunteti un cuplu asta conteaza cel mai mult intr-un cuplu sa vb totul sa nu aveti secrete. Vorbeste cu el ca daca chiar ar fi sa se desparta de tine va fi mai usor asa. Eu iti tin pumni si sper sa nu fie asa, dar VORBITI E FOARTE IMPORTANT INTRO RELATIE SA NU AVETI SECRETE UNUL Fata DE ALTUL ORICE AR FI. BAFTA >big grin

| giovannutzu a răspuns:

Parerea mea,ca baiat este":
ar fi bine sa-i spui si lui in fata ceea ce simti tu,ca nu vrei sal pierzi si alte alea.
incearca sa te porti frumos cu el, sai dai multa atentie, sal asculti in tot ceea ce zice.atat timp cat ai dai foarte multa importanta el se ataseaza de tine.crede-ma! stiu din propria experienta.
cel mai bine e sa nu-i ascunzi nimic.
succes.
ast fundita tongue

| Gdeni a răspuns:

Discuta pe tema asta cu el.
si ia-te si de parasuta aia

Răspuns utilizator avertizat
| AdeElLl a răspuns:

Cred ca as lua-o pe fatuca ai si i-asi da 2 palme sa nu se mai ia de el

| shawol a răspuns:

Ai putea sa-mi spui ce ai vrut sa zici prin "stiu ca ganduliti e tot la mine"?

| CrazyYoyo explică (pentru shawol):

Stiu ca gandul iti e tot la mine*

| shawol a răspuns:

Ai putea sa o ameninti, ceva de genul cum a spus Punkista : sunt cu ochii pe tine, sau sa te dai si tu la el, sa stai mereu pe langa el, nu chiar ca sa l faci sa se sature de tine big grin asa prietena aceea se va satura sa se dea la el. :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca se da la iubitul tau imi dau seama ce fel de "prietena" este... Nu stiu cum ar fi corect sa procedezi, dar eu i-as spune tipei ca sunt cu ochii pe ea...