| Anna04 a întrebat:

Va rog explicati-mi si mie de ce primul/prima prieten/prietena trebuie sa fie foarte frumos ca cica :"nu se uita prime iubire". ce e cu chestia asta ca doar nu uiti nici celelalte relatii? daca el nu e tocmai prima iubire ci doar un "inceput de a o cauta"? vreau sa stau cu un baiat, primul meu prieten, si el e dragut dar nu foarte frumos, dar tine la mine mult.Prietenele mele zic sa nu stau cu el ca primul prieten trebuie sa fie fooooooarte frumos.eu nu stiu ce sa fac pentru ca ma inteleg cu el foarte bine. voi ca ziceti ca e bine sa fac? funda!

5 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Ca sa-ti explic trebuie sa fii cu vreo 4-5 ani mai mare decat esti.
Nu-ti mai asculta prietenele,sunt si ele mici si spun ce aud de la cei mari,fara sa inteleaga ce spun.
Si,nu permite nimanui,niciodata,sa aiba vreo parere despre persoana care iti place,tie trebuie sa iti placa,nu cred ca e necesara incuviintarea nimanui,e ca si cum ai cere voie,"imi poate place de cutare,ce zici?".
Ceea ce place inimii tale,e o chestie personala,nu e o pereche de pantofi sau o rochie,e un om,omul iubit, tu il iubesti, nimeni altcineva!

| MissL a răspuns:

Cand e vorba de iubire, nu trebuie sa asculti sfatule celorlalti.
Nu trebuie sa ii iubesti fizicul, ca nu de "imaginea" lui trebuie sa te indrgostesti, ci de sufletul lui.
Eu am avut o gramada de prieteni pana acum si abia acum cateva luni l-am cunoscut pe cel pe care il iubesc. din nefericire nu mai sunt cu el, sunt cu altul, si recunosc ca pe EL nu l-am uitat si s-ati zic ceva? era ft ft grasutz. Da tu sti ce mult il iubesc? e prima dragoste (desi nu m-am culcat cu el, relax)
deci fata mea, nu asculta de prieteni cand e vorba de iubireeee. Inima vorbeste aici, si daca tu il placi, nimeni nu te retine sa stai cu el, eu sper sa fiti impreuna si sa fie ceva frumos intre voi. :*

| Puppetzz a răspuns:

Buna,
Zic ca nu ar trebui sa asculti parerea altora si sa faci ceea ce.ti zice inima. Daca intr.adevar iti place de el atunci ce mai astepti? pana la urma nu prietenele tale stau cu el...
Gusturile nu se discuta. Ceea ce.ti place tie ii poate displace altuia asa ca ar trebui sa iti faci propriile tale decizii.
Iti urez succes!

Ciau!

| freakkidooo a răspuns:

Da e adevarat, prima iubire, primul prieten nu se uita, ca e prima/prima laughing.Iar faza cu primul prieten trebuie sa fie foarte frumooooos e o tampenie, daca ti la el si el la fel dai bice ca apoi o sa regreti.Asa am facut eu, vroaim sa stau cu un baiat [primul prieten ] si era mai mic ca mine si prietenele m-au convins sa nu o fac apoi am regretat, pentru ce? La urma urmei decizia iti apartine happy

| kta81 a răspuns:

Sa nu te ei dupa lume niciodata.ascultati inima.e cel mai bine. iubitiva mult ca e pakat sa va despartiti din cauza la lume.