| Ecbert a întrebat:

Va rog, fara comentarii rautacioase. Cand eram mic, stateam mai mult cu fetele ( eu fiind baiat) pentru ca nu m-am putut imprieteni cu alti baieti de varsta mea. M-am indragostit pana acum (18 ani) de 5-6 fete. In clasa a 9-a, m-am certat cu fata de care am fost cel mai puternic indragostit pana acum, si de atunci nu m-a mai atras nici o fata. Nu am avut nici o relatie deoarece imi era frica c-o voi da in bara.Si de atunci nu m-am mai indragostit de nici o fata. In schimb, ma atrag baietii sad si nu vreau asta. Ma uit la filme cu homo pentru ca mi se pare ca sunt mai bune. M-am apucat de ele doar din curiozitate, sa vad daca exista (eu fiind mai mic atunci) si nu mi-am dat seama ca imi placeau mai mult. nu stiu de ce. Acum, am si prieteni baieti, dar si fete si ne intelegem foarte bine. Cand dorm la un prieten, sau invers, ma excit. nu vreau sa imi placa de baieti, dar nu ma pot controla. Nu ma indragostesc de nici o fata si nu stiu de ce. sunt indragostit de un prieten. Va rog frumos sa ma ajutati! Nu vreau sa fiu criticat, imi doresc si eu o familie, sa am copii si sa duc o viata fericita cu o femeie. Nu stiu ce sa fac. Vreau sa-mi placa iar fetele.

2 răspunsuri:
| Gian a răspuns:

In primul rand cred ca ai nevoie de cateva sedinte la psiholog, el te poate ajuta cel mai bine nu noi dar pana atunci nu stiu ce sa spun incearca sa schimbi genul de filme sa nu mai fie cu homo si fa-ti o gagica fie ca esti îndrăgostit de ea, fie ca nu stii tu foamea vine mâncând daca tu doar iti doresti fara sa si acționezi cumva totul e in zadar. Succes

| Whatever07 a răspuns:

Heyaa..asculta, vreau sa iti spun ca am foarte multi prieteni care au alta orientare sexuala. Ceea ce trebuie sa stii este ca nu poti alege de cine sa iti placa. Asculta-ti inima si vei gasi o cale. Daca intr-adevar nu vei mai gasi nicio afectiune pentru sexul feminin nu este o mare tragedie. Nu este vina ta. Inima este cea care alege. Oamenii sunt diferiti. Nu trebuie sa fie judecati..nu poti alege de cine sa te indragostesti..indragostitul e aiurea, te inteleg. Keep calm, it'll be okay, just be yourself:*