Faceau exact ce doreau,nu e cazul sa te nelinistesti tu sau sa te roada o asemenea curiozitate,erau in casa lor,doi oameni maturi,in weekend!
Mie mi-ar fi fost rusine sa postez o asemenea intrebare legata de parintii mei,denota cel putin lipsa de respect.
Daca te gandesti o secunda,oamenii astia,in toate zilele alearga si muncesc sa-ti fie tie bine si fratelui tau, sa va asigure tot ce pot si ei, sa va creasca bine si frumos.Nu era necesar sa insinuezi atat de buruienos, singura lor clipa de liniste, in casa voastra.
Bun copil mai esti!
Faceau economie la curent ca trebuie sa plateasca internetul ca sa poti tu sa ne mai intrebi asemenea...ma abtin
Am o veste proasta pentru tine! Nu te-a adus barza! Faceau ce au facut si cu 9 luni inainte ca mama ta sa te nasca pe tine. Chiar nu ti-ai dat seama ce faceau?
De ce doar scurt? cu cat mai mult cu atat mai bine
Cred ca incercau sa faca un copil, pentru ca si-au dat seama ca era mai bine sa avorteze in loc sa te nasca, copil bleg ce esti. ce *** crezi ca faceau?
Dar ce e atat de important pana la urma sunt oameni maturi pot sa faca ce vor fara sa iti dea tie explicatii... e un lucru normal si sa iti raspund la intrebare: faceau sex
linarkfts întreabă: