anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog fara mistouri. Am 19 ani si pana acum nu am avut nicio prietena. As vrea foarte mult acest lucru dar problema este ca sunt foarte timid. Cum as putea sa cunosc o fata mai ok?

12 răspunsuri:
| andrei a răspuns:

Nu ai gasit fata potrivita. Ai rabdare. O vei gasi.

| neutrino a răspuns:

Pentru fetele mai ok trebuie sa stai la rand. Probabil ti-e inca nu ti-a venit randul. Mai asteapta, totul la timpul lui.

| irrumator30 a răspuns:

Timiditatea este un defect al introvertitilor si singuraticilor. Incearca sa te deschizi mai mult catre colegii tai de scoala, sa iesi mai des cu ei, sa vorbiti despre orice. Apoi, cand mergi pe strada, nu tine capul in pamant, uita-te la chipurile oamenilor pe langa care treci. Daca treci pe langa o fata draguta nu te sfii sa-i schitezi un zambet. Un zambet face cat 1000 de cuvinte.

Daca dintre prietenele tale, ai vreo simpatie, nu ezita s-o inviti la un cei, cafea, film. La un moment dat, in timpul plimbarii incearca sa o iei de mana, fara sa-ti fie frica de reactia ei. Eventual, la intoarcerea acasa, o poti intreba daca o poti saruta, sau sa o faci pur si simplu.

Si eu am fost foarte timid, dar asa am facut. Stii ce mi-a spus d-ra cand am intrebat-o daca o pot saruta? "Vezi, poti?". Atunci m-am lecuit de timiditate, in procent de 75%. Restul pe parcurs... pana azi. A mai ramas un minuscul 0, 00001% de timiditate, care cred ca tot timpul va ramane.

| tubica a răspuns:

Mda...e usor de zis fa asa sau asa.Si eu sunt timida ca tinelaughing si eu am 19 ani si inca n-am avut prieten.Dar eu zic ca tu ai nevoie de o fata mai cu initiativa caruia nu-i frica sa spuna ce are pe suflet.Ca daca si ea va fi timida n-o sa iasa nicicumhee hee lasand toate astea laoparte iti pot spune ca daca vrei sa cunosti o fata ok(cum zici tu) trebuie sa iesi in lume.Iti recomand strandurile(mai ales acum vara)winking sau o biblioteca(acolo poti deschide o discutie pe tema unei carti). Fetele mai ok sunt mai greu de gasit fiindca ele sunt mai retrase.Nu ies prea mult prin cluburi sau baruri.Si pe mess poti cunoaste fete, e mai usor acolo(iti spun din proprie experienta).Si eu sunt in acelasi situatie ca tine tongue cheia succesului e totusi iesitul in lume si seriozitatea.Fi tu insuti.Niciodata sa nu te dai altcineva doar ca sa cuceresti o fata. Daca se va indragosti de tine atunci macar de tine sa se indragosteasca, nu de o aparentawinking eu zic ca e foarte bine daca faci glume. Fetelor ii plac sa rada.Deci daca poti sa faci o fata sa rada atunci esti pe drumul cel bunwinking poti sa-i spui ca esti timid, nu-i nicio suparare. Timiditatea poate fi si semnul straduintei.Adica esti timid fiindca nu vrei sa faci vreo prostie sau sa strici ceva in relatia cu ea.Crede-ma ca va aprecia straduinta ta.tongue nu-i nicio disperare.Si eu din cauza timiditatii nu am inca prieten fiindca mi-e frica sa abordez un baiat ca mi-e frica ca ma refuza.Incearca sa fii prima data amicul ei si cu timpul lucrurile se vor transforma in iubirewinking Iti doresc multa bafta. Capu sus!

| Anemarrie124 a răspuns:

Pai iesi cu baieti la o bere, uitati-va dupa fete daca ai pus ochi pe vreuna abordewaz`o simplu ce``randu`i id`ul ai rabdare cu ea, nu o lua pre repede cerei numarul de tel abia dupa vreo 2 zile.Ai incredere in tine. Cerei s ava vede`ti ca intre pietenibig grin Succes

| Paul1126 a răspuns:

Esti cam ca mine doar ca eu am 16 ani big grin

| Ciuciulina34 a răspuns:

Of of of unele fete le plac timizii unora nu dar incearca sa fii mai smecher uite te pot ajuta cu... sa ai o prietena!

bun...

pasul 1 : pune ochii pe o fata care sati placa enorm

pasul 2 : asigurate ca e singura si ca nu place pe cineva, cum? vorbeste cu prietenii ei apropiati sau poate are un frate ma rog ai prins ideea deci intreabai daca ii place de cineva si daca nu... treci la treaba!
(\_(\
(=' :')
(,('')('')

ok...

pasul 3 : imprietenitiva dar nu ca prieteni ci ca CEI MAI BUNI PRIETENI

pasul 4 : afla chestii despre ea vezi si tu daca aveti chestii in comun cu cat o cunosi si aveti chestii ff multe in comun... cu atata o so placi si mai mult

pasul 5 :nu iti fa sperante si nu te baza doar pe ea poate ca nu o sa te placa ca si iubit poate ca prieten si in cel mai bun caz cel mai bun prieten

pasul 6 : sa ai as in maneca cum? pai imprietenestete cu mai multe fete

pasul 7 : o intrebi : eu te plac si as vrea sa fim impreuna ai vrea? asa sa-i spui pentru ca ea poate ca asteapta sa faca baiatul primul pas

ok cred ca problema ta e ca nu stii cum sai vorbesti pai simplu fii tare is sa nu-ti pese daca gresesti vrei sa-ti dau mai multe sfaturi? atunci rasp la rasp meu ca da si atunci te voi avuta

bafta

| DaxaRe a răspuns:

Motivul fiind timiditatea?

| maimarecavladmare a răspuns:

Ar trebuie sa il cunosti pe Vlad Mare

| FyTzE a răspuns (pentru maimarecavladmare):

Cine e Vlad Mare asta...

| eneaclaudiu93 a răspuns:

Nu stiu cat te va ajuta asta dar pot spune ca uneori cand ma plictiseam si ciupe`am fete pe facebook, observam ca se baga in seama cu mine dupa 2, 3 ciupituri repetate.si de acolo poti incepe o conversatie lunga sau, scurta daca nu este genul tau (tu poti alege).
Avand in vedere ca timiditatea este o problema, tin sa inteleg ca pana acum nu ai fost apropiat de nici o fata pentru a le intelege sau poate uneori ai impresia ca ele nu te vor doar dupa felul in care se uita dar asa par majoritatea "pana pui mana pe ele" candva cam prin clasa a 8-a imi amintesc ca imi pusese`m un fix ca nu vreau sa mai am nici o prietena si dupa am regretat iar unu din motive era tot cam acelasi (timiditatea) dar incet incet am inteles ca "cu rusinea mori de foame" mai ales tinand cont ca ai 19 ani ar trebui sa o lasi la o parte sau sa o fi lasat de mult. trebuie sa iti impui sa nu mai fii timid, sa iti spui GATA, NU MAI SUNT IMID si cand simti ceva in tine care crezi ca ar fi MISTO sa i-o spui unei fete, spune-o! oricat de greu ar fi, nu iti ia nimeni capul. sa zicem ca nu`ti merge cu primele 2, 3 (maxim) dar dupa aceste incercari cu siguranta vei sti cat de cat cum sta treaba cu ele. ai nevoie de foarte multa rabdare pentru ca pe fete nu trebuie sa le intelegi, trebuie sa ai rabdare. a`s putea vb despre subiectul asta ore in sir dar cred ca asi spune destule tampenii... in comcluzie tin sa ITI IMPUI ca nu trebuie sa mai fii timid, iar daca cunosti vreo fata cu care te simteai mai apropia si ai vrea sa incerci ceva cu ea, bagate in seama. nu trebuie sa-i spui din prima ca vrei sa iesi cu ea. dupa cateva zile in care vezi ca vb si de intelegi poti incele printr-un MISTOU gen: "tot ziceai ca ne vedem si noi dar nu te tii de cuvant" (asta mi-a venit acum laughing ) iar de aici cu siguranta daca vei sti sa te tii pe picioare, vei ajunge si la intalnire... iar cand te intalnesti cu ea incearca sa fii tu insuti, nu iti spune, trebuie sa fiu asa, trebuie sa nu fac asa etc. fii tu insuti pentru ca dupa cand iti vei arata aderata fata si ea isi va schimba parerea despre tine. toate aceste chestii ti le-am spus din propie experienta si mereu au mers in cazul meu dar cu ceva ani in urma cand intr-un fel sau altul, eram in aceeasi problema prima prietena am avut-o in clasa 5-a pentru ca ea era indrazneata ( eu eram un foarte timid) laughing spor la treaba