Ocazia cu prietenii si cluburile nu mai e activa pentru ca ai parte numai de jigodii de oameni care te barfesc si panarame pe interes, alea cuminti sunt ca niste surse de titei greu de localizat. Sansa ta ar fi sa dai de una de la tara care o vezi numai pe langa casa ca e gospodina fara sa se duca cu alti handralai afara.
Aici este o mica jungla. Esti timid? Stai de o parte, pana iti trece timiditatea. Nu e misto, e realitate.
Ma repet, TPU, dar e nevoie...
Uite un joc pe care ti-l propun:
1. uite-te in ochii fiecarei fete de pe strada (iti dai seama ca nu toate te cunosc) si nu iti lua niciodata tu primul ochii de la ea. Vei vedea ca prin astfel de gesturi te vei obisnui incet-incet sa renunti la inhibitii.
2. Presupun ca ai prieteni (atat baieti cat si fete) asa ca incercati sa dati cateva petreceri impreuna, sa dansati, dar sa mai includeti pe ici pe colo un pahar de vin si o melodie mai "explicita" (sex bomb, you can leave your hat on, nu exista drog mai tare decat...).
3. Fii un barbat pe picioarele tale (daca nu poti sa-ti impui asta acasa, mergi la sala, mergi la un sport care sa necesite/antreneze autocontrolul)
4. Invata sa tii mai mult cu tine, sa nu iti pese de refuzuri, de parerile altora, sa fii original, sa fii mai egoist (atentie! nu zgarcit).
Eu zic sa te orientezi dupa o fata care vezi ca e mai retinuta, pentru ca asta inseamna ca e timida ca si tine. Daca iti place una deja in mod deosebit i-ati cumva inima in dinti si nu te lasa. Undeva in sufletul tau este barbatul din tine ajuta-l sa iasa la iveala.Iti doresc bafta si daca mai ai nevoie sa te ajut cu ceva..sa scrii
Cel mai bine ar fi sa-ti faci o 'gagica' dintre prietenele tale pe care o cunosti mai demult si te simti bine cu ea
funda?
Fa`ti niste prieteni, iesi si tu din casa nu mai sta toata ziua in fata pc`ului si poate gasesti si tu o fata mai "ok".
Sau astepta. vezi poate pica din cer!
mult succes:*
Hmmm daca vrei sa ai o prietena ar trebui sa nu fi foarte timid.Findca o fata vrea ca tu sa o cuceresti iar daca tu esti timid va fi greu, dar intai ar trebui sa te imprietenseti cu o fata mai draguta care sa poata sa te inteleaga, iar asa iti va fi mai usor Stiu ce vb am o prietena care are un prieten asa mai timid...Dar daca vrei o prietena fa-ti curaj amice succes
Amice uite cum e treaba,
ori incerci cu petreceri colective(baieti fete), ori o fata cu care te intelegi bine, iar daca nu cauta motiv sa te bagi in discutie cu fetele si incearca sa treci mai repede la subiect.eu spre exemplu sunt atent doar cu fete de care imi pasa si nu as vrea sa stric nici macar o amicie,dar cu fete (no-name )sunt direct si trec repede la subiect pe principiul ce o fi o fi caci pana la urma ce am de pierdut, adica sincer vorbind fete sunt o groaza si n-oi muri ca ma refuza, important e sa nu capitulezi daca primesti cateva refuzuri la rand caci asta nu are nici o importanta, refuzuri am primit si eu cacalau, dar intr-un final vin si rezultatele
P.S. incearca cat mai mult sa faci asta pe viu si nu in fata calculatorului, aaa si ink cv poti sa incerci niste jocuri daca vrei.eu spre ex ieseam cu prienteni in parc si unde vdm fete necunoscute ne dadeam drept strain si vorbeam alta limba, si e posibil sa mai auzi un ce dragut e baiatu ala si astfel iti va fi mai usor sa abordezi situatia, si la sfarsit daca vrei poti sa dai si in fapt ca a fost o gluma.mult succes!