Am impresia ca ai mai intrebat despre asta? E normal, stai linistit. Tine de hormoni, nu de ceapa si ciocolata.
Nicio treabă asta cu ciocolata și ceapa și da, de ce ai mânca în fiecare zi ciocolata și ceapa?
Depinde de libidoul fiecăruia, dar în genere, ar trebui sa fie normal.
Totuși, scoate din alimentație alimentele de mai sus și vezi ce se întâmplă
Da, intensifica pofta, deoarece cresc testosteronul, insa nu inteleg de ce ai vrea sa fi mai putin barbat. Si da, e normal.
Ba eu ma masturbez de minim 2 ori pe ora, cateodata fac si sex imd dupa ce ma masturbez de 2 ori, chiar de 3 ori fac sex dupa cele 2 masturbari dupa care repede ma mai masturbez de 2 ori sa nu pierd drc, vreau sa scot din mine toata sperma pe zi pana dau cu sange, glumesc n am sange, sunt facut din sperma, daca vrei suna ma, sa ti arat laba turbanta pe care o dau, ramai prost, n ai cum sa ai atata sperma, nu cred ca intelegi cata laba fac, deja m-am terminat de 2 ori de cand scriu, asa sa continuam, vrei video? urmeaza sa mi o trag, dar revin la laba stai chill ca nu scap asa usor, degeaba crezi tu ca scap. Apropo cand citesti tu asta, fii sigur ca tot cu ea in mana sunt