Dupa cum vezi multe au facut ca tine si putine se intreaba daca au facut bine asa cum o faci tu. am si eu o intrebare de ce ai indoieli ca nu e tocmai bine? respunsul il vei avea curand, sunt placute aceste dezmerdari dar nu mai esti libera deacum faci ce vrea el si vei fi dependenta, fii paregatita sa suferi deacum draga mea...
Daca parintii tai stiu de relatia ta cu acel barbat nici ei nu sunt intregi la cap, mai fata nu te gandesti la diferenta de 9 ani dintre voi doamne e incredibil in ce hal a ajuns Romania.
Bună.
Și după 18-20 de ani nu se poate? Pentru ce graba asta?
Are 26 de ani, este o mică "mare" diferență de ani între voi, nu stă după tine, în intimitate se mai vede și cu alta pentru "distracție", niciodată să nu fi sigură pe un bărbat!
Acum tu decizi când și cum, îl cunoști, noi nu putem spune da sau nu!
Fii atentă!
Pa, pa.
Daca tu esti pregatita si simti asta :] sigur ! 7 anii e varsta perfecta pentru ati incepe viata sexuala Asa ca bafta :* >
Daca tu vrei sa ti-o incepi cu un baiat de 26 pe cand tu ai 17 ani atunci noi nu te putem opri. Plus, sunt fete care isi incep viata sexuala si la 15 ani, la 17 nu cred ca e problema. Bafta.
La 15 putin cam repede si cu pers nepotrivita si cam prea repede
la 17 mi se pare ok dar nu conteaza varsta conteaza sa iti doresti asta
Si eu tot pe la 17 am facut asta. Daca te simti pregatita fa-o.Si daca crezi ca el te iubeste si te respecta atunci nu vad probleme.La un moment dat tot va trebui sa faci lucrul asta.Dar e important sa fi tu pregatita.O sa-ti fie teama la inceput dar vei descoperi apoi ca a face dragoste e ceva minunat
E bine la 17 ani... daca mai toate fetele ar gandi ca tine si nu s'ar mai grabi sa isi inceapa viata sexuala asa devreme.Dar cel mai important e sa te simti tu pregatita si sa iti doresti lucru asta.Nu conteaza ce zice lumea, conteaza ce vrei si ce iti doresti...
Sunt baiat si iti spun ceva.tu ai 17 ani el 26. primul copil al tau cand o sa il vada o sa ii spuna bunicu, el fiind tata. Este treaba ta pe cine alegi, iar in privinta relatiei este ok sa o incepi la 17 ani tinand cont ca in zilele noastre, la 13-14 ani deja fetele sunt satule de sex
Totusi este o diferenta intre voi.eu in locul tau intai m'as convinge ca intr'adevar ma iubeste.si ca va fi in continuare alaturi de mine.si dupa as face si pasul asta.Ai grija :*
UltraViolette întreabă:
DenisaDenisax întreabă: