Sigur ca da, ginecologul va vedea imediat. De altfel, normal ar fi sa-i spui tu din prima. Daca esti majora, asa cum ar fi normal, ginecologul nu-i va spune mamei tale. Daca esti minora, ii va spune, mai ales tinand cont de pericolele foarte mari pe care ti le-ai asumat si de eventualele probelem legale (daca ai sub 16 ani, trebuie sa anunte procuratura). Daca esti in aceasta situatie, te sfatuiesc sa discuti ed la inceput cu mama ta, fiindca daca nu-si asuma ea raspunderea, vor fi probleme (urmarire peala pentru partenerul/partenerii tai). Totusi, daca esti destul de matura sa ai viata sexuala, in mod cert esti destul ed matura sa discuti asta cu parintii tai.
Eu cred ca poti intra sigura in cabinet, adica sa nu o chemi pe mama ta dupa control si atunci ii poti spune doctorului ca nu vrei ca ea sa afle pentru ca vrei sa ii zici tu mai incolo. Spune-i mamei tale ca esti destul de mare pentru a merge singura.Tot tebuie sa alfe odata oricum dar alta ideea nu am
Mai bine ar sa ii spui ca nu mai esti, decat sa te afle de la ginecolog si faie mai grav
Pai cel mai bine e sa i spui tu inainte sa afle de la ginecolog. ia-ti inima in dinti si spune-i asta este ori cum va afla Bafta si mut noroc
funda? pup
Parerea mea este ca ar putea sa afle dar chiar daca nu poti sa rezolvi singura situatia adica sa scapi de mamica ta sa nu te insoteasca, o alta alternativa ar fi sa prefaci un pic ocupata sau bolnava, asta insemnand sa fie mai important decat sa te duci cu mama ta la control, sau daca nu sa te insoteasca altcineva apropiat o prietena, verisoara sau cineva de incredere care ar putea tine secretul
Off, mamele astea. tare curioase mai sunt. poate sa afle. normal. daca intreaba medicul, sau daca spune el neintrebat. ori porti o discutie cu mama ta inainte, si ii spui ce si cum s-a intamplat, ori astepti pana in momentul respectiv, cand nu ai sa stii unde sa te ascunzi de privirea mamei.
As vrea s va intrebare si eu ceva... daca ma masturbez mai sunt virgina adica nu imi introduc nimic in vagin rasp urgent si app everdream ar putea afla din punct de vedere ca iti face toate analizele dar nu stiu sg