Nu se merita, in primul rand esti cam mica pentru el, apoi acel baiat are o relatie de 4 ani cu acea fata, tu ce crezi? lasa o asa relatie pentru tine? poate doar sa isi bata joc putin de tine, dar fara stiirea fetei cu care este el si ramane si cu ea, tie iti zice ca nu mai este cu ea, eventual te prinde in pat si apoi gata... Zic si eu, ca e posibil, dar cel mai probabil nici nu se va uita la tine. Crede-ma, eu nu as face asta in locul lui, adica ce am de castigat? fata aia cu siguranta are varsta lui sau aproape de varsta lui, daca e de 4 ani cu ea inseamna ca e o fata serioasa, nu au avut mari neintelegeri ca sa se desparta, si chiar daca ar mai aparea cate un mic conflict sunt sigur ca amandoi vor lasa de la ei ca sa nu se ajunga mai rau, dc sa lase o neantelegere sa ii desparta dupa 4 ani de zile, cu siguranta au trecut prin multe 4 ani. Deci acel baiat nu ar renunta la acea fata pentru tine, tu esti si mai mica, probabil nu poti avea o relatie mai lunga de cateva luni din anumite motive, el stie asta... deci n-ar avea nimic de castigat de pe urma ta, ba mai mult, are de pierdut.
Deci, eu zic sa il uiti si sa cauti un baiat cat mai apropiat de varsta ta, daca tu ai 15 unul de maxim 17 e bun, nu 18 ca acela deja are nevoiile lui, nu ca n-ar avea si ala de 17 dar... e o diferenta intre 3 si 2 ani...
Sper ca team ajuat si ai inteles ce vreau eu sa spun. Funda? plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Buna
Pai ce poti sa faci
Absolut nimic numai daca chiar crezi ca un baiat de 19 ani care are o relatie cu alta fata (mai mare) se uita la o pusteoaica de 15 ani
E de inteles ca adolescentii se indragostesc repede si in general de cei (mari) dar asta nu inseamna ca nu exista si alti baieti adica mai ai doar 3 ani si esti majora unde sigur iti vei face un prieten iar daca nu il vei uita pe cel de 19 ani atunci sigur vei avea sanse la el!
Numai bine!
pa, pa
Si daca stii ca are deja o relatie, de ce te-ai baga? Daca el ar lasa-o pe actuala pentru tine, ai acepta?! Sper ca ai fi constienta ca ar face acelasi lucru si cu tine intr-un viitor apropriat.
Nu categoric, unul la mână are prietenă, ai fi penibilă dacă te-ai băga peste ei, să nu zic că respectiva te-ar face curvă pentru că i-ai despărțit. Doi la mână, e prea mare pentru tine, dacă tu vrei ca el să te i-a doar pentru sex treaba ta, de îndrăgostit de tine nu se poate, nu te va vedea decât ca pe un copil.Eu zic să-ți vezi de treabă, de școală și lasă relațiile, mai târziu.
Uita-l!
Risti sa suferi pentru nimic! pe ea nu o va lasa! relatia lor este de lunga durata...
mergi in alte locuri, fa-ti prieteni noi si vei gasi un baiat perfect pentru tine( si singur )!
Bafta! nu merita nimeni suferinta ta
funda?
Lasa-l in pace si nu te baga in relatia altora. oricum esti cam mica pentru el.
emiliancftepup întreabă: