| Axelx a întrebat:

Vă rog frumos ajutați-mă. Totul a început în ziua care mi-a schimbat cursul vieții pentru totdeauna.*să fie oare destinul?* 28 august 2014. Am ajuns să reiau legătura cu o fată din cea mai pură întâmplare fără vreo intenție de a ajunge într-o relație. Am ajuns să fim împreună până ieri. Fiind o relație la distanță am trecut prin foarte multe împreună dar, fiind și imaturi ( ambii aveam 14 pe atunci, acum avem 16 ani, eu din februarie, ea noiembrie) am făcut greșeli. Am făcut o greșeală pe care simt că n-o voi uita tot restul vieții mele și o făceam să sufere fără să realizez. Nu știu de ce am ajuns să pun jocurile și statul cu prietenii pe skype pe primul loc când i-am promis că nu o voi face să sufere niciodată.Mi-aș da viața pentru fata aia, o iubesc. N-aș putea trăi fără ea măcar ca și prieten. Nu știu ce a fost în capul meu, nu înțeleg. A și venit la mine timp de 1 săptămână și altădată din păcate doar câteva ore.(nu vă spun acum toată povestea, nimeni nu cred că ar citi-o; dacă chiar vrea cineva să o știe mă va întreba). Uite așa am ajuns să ne certăm acum câteva zile (relațai s-a mai răcit dar până atunci nu observasem și nu o învinovățesc pe ea, ambii am făcut greșeli) și acum după câteva zile de șoc am fost destul de puternic să vorbesc cu ea ieri și să hotărâm împreună să rămânem doar prieteni. Dacă tot a fost să o pierd ca și iubită, măcar să fim prieteni. Simt că aș muri fără să o am în viața mea măcar ca și bună prietenă. Problema este că mă gândesc mereu la ea și îmi vine să mă uit la pozele și videoclipurile noastre de când eram unul lângă altul și plâng încontinuu. Nu sunt genul să fiu slab, dar asta e peste puterile mele. Până și când mă joc sau orice aș face,mănânc, curat, vorbesc cu cineva, tot la ea mă gândesc. Nu îmi pot lua gândul de la ea. Știu că nu e bine și că îmi fac rău singur dar pur și simplu nu pot să nu mă gândesc la ea...Ce pot să fac? Ajutor. Mă credeți sau nu, cum vreți voi, și acum mi-aș da viața pentru fata asta.Te iubesc Alexandra.Îmi cer scuze pentru fiecare moment în care te-am făcut să suferi. Te iubesc, Alexandra

3 răspunsuri:
| AGreatMan a răspuns:

Omg.Mi-a dat o lacrima(una mititica laughing. Spune-i ca o iubesti mai mult ca orice pe lumea asta, ca ai da orice sa te iubeasca din nou(chiar si jocurilehee hee.Ar fi trebuit sa ai grija si sa incerci sa o pui pe ea pe primul plan.Nu mai repeta greseala altadata.Stiu,nu sunt in masura sa te judec sau altceva, dar si eu am trecut de curand prin o chestie asemanatoare si stiu cum e.Te rog, fa-o sa se indragosteasca de tine, fa-o sa te iubeasca din nou si renunta la orice daca e nevoie(sper sa reusesti, iti tin pumnii) happy

| OldSoul a răspuns:

Mai incet "fatalaule".
Fii barbat! Fii mai nepasator! Daca stai si plangi pentru o fata nu te vad prea bine.
Trebuie sa inveti ca in viata unele persoane, vin si pleaca.
Nimic nu este permanent, totul este doar o iluzie.
Trebuie sa inveti ca orice s-ar intampla trebuie sa mergi mai departe, trebuie sa inveti sa fii nepasator, si crede-ma acum e momentul perfect sa inveti aceste lectii.
Nu te mai invinovatii si fii barbat!
Stiu ca iti este greu, dar nu e imposibil, incerci sa nu te mai gandesti la ea, incearca sa nu te mai gandesti la ce a fost.
Vei vedea ca-ti va fi mai bine.
Am avut si eu un prieten tot asa, la "parasit" una si statea si plangea dupa ea, pana la urma l-am ajutat sa se convinga singur ce fel de persoana era fata pentru care plangea, si pana la urma a ajuns la vorba mea, ca e mai bine sa fii nepasator, si ca aia nu il merita si profita de el.

Si nu uita:"If it's meant to be, then it's meant to be."

PSbig grine unde stii tu ca s-a despartit din vina ta? Daca e relatie la distanta e foarte posibil sa fi gasit pe altcineva intre timp si sa fi profitat de aceasta ocazie sa se desparta de tine.

| corbulalbrosu a răspuns:

Uneori destinul este de-a dreptul nemilos. Unele greseli pot fi reparate, altele nu deoarece urmele lasate sunt mult prea adanc impregnate in suflet si inima. Datoria noastra este sa nu abandonam si sa ne continuam lupta pentru a obtine ceea ce ne dorim in viata. Succes.