| lucika_6383 a întrebat:

Va rog frumos ajutati-ma am o mica problema am facut cunostinta in urma cu 3 saptamini cu un baiat de pe net. e foarte dragut si dupa cum imi pare mie e anume asa cum vreau eu. doar ca mi se pare ca el nu este serios si ca aceasta e o simpla gluma de-a lui. imi spune ca tine mult la mine si ma roaga ca daca tin la el sa renunt la multe lucruri care-mi sunt dragi. va rog frumos dati un sfat, pot fi sentimentele lui reale?

Răspuns Câştigător
| AndreeaLupan a răspuns:

Buna draga.pai uite, problema este daca v-ati vazut vreodata in reral, daca nu pai atuci sa stii ca pe net niciodata sa nu crezi, cine stie ce fel de baiat este.

Dar daca v-ati vazut in real e alta problema, uite, daca el iti spune ca daca tii mult la el si sa renunti la multe lucruri care-ti sunt dragi pai atunci el nu tine inttradevar la tine, caci daca tinea la tine nu mai era sa iti zica sa renunti la lucruri dragi tie. Uite, fa ceva, si vorbestte cu el, si zii ca nu iti este placut ceea ce iti zice tie ca sa renunti si asa mai departe.

Pupik. voi tine pumnii pentru tine ca totul sa fi ok.
fundita? sau nu merit?(((

7 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Depinde ce reprezintă acele lucruri care ţie îţi sunt dragi. Nu-ţi poţi da seama în trei săptămâni de ceea ce simte pentru tine şi nici noi nu avem cum să îţi spuneam asta, mai vorbeşte cu el şi ai să te convingi singură. Tu ştii cum vorbeşte şi tu îl poţi analiza! Baftă!

| TąNyą a răspuns:

N-are cum
Uite de ce :

1. Nu v-aţi cuoscut faţă în faţă
2. N-are cum să fie sentimente lui atât de puternice în 3 săptămâni, abia după 2 luni începi să ţi cu adevărat mai mult.
3. Chiar tu ai zis că nu ţi se pare serios.
4. Cred că doar îşi bate joc.

Adică asta reiese din ce ai spus. Eu zic să nu renunţi la lucrurile drage ţie şi să cazi pradă unui băiat pe care nu l-ai văzut faţă-n faţă şi nu-l cunoşti prea bine, ce dacă e drăguţ ştii vorba „ afara-i frumos, dar înauntru-i leopardu' ".

Sper că am ajutat.

FantaSZy.

| RossSaid a răspuns:

Posibil... dar nu cred.
Nu trebuie sa renunti la nimic happy
Nu crezi ca e prea asa cum iti place tie?

| lucika_6383 explică:

Xbox360 eu am 18 el 21 l ma pune sa renunt la net pentntru ca stau mult

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

El minte in tot acest timp... vrea doar sa-si bata joc de tine
exact asa mi s-a intamplat si mie cu o fata dp net am stat cateva luni impreuna iar acum ea mi-a blocat idul de messsenger asa ca mai bine gaseste unul din orasul tau sa mai aproape de tine...

| mihaiyapici a răspuns:

Pai logic ca nu te iubeste daca iti zice sa renunti la lucruri dragi te gandesti un pic.

| xbox360 a răspuns:

De 3 saptamani si vrea sa renunti la lucruri dragi laughing. pai cum sa tina la tine daca te cunoaste numai din poze ( hi5, web)? el cati ani are tu cati ani ai?