Buna.ai incredere in fortele tale proprii,citeste din nou ce-ai scris si o sa vezi ca esti deosebit fata de multi alti baieti de varsta ta,cred ca ar trebui sa iti faci noi prieteni,sa iesi in lume si o sa vezi ca atunci cand te astepti mai putin va rasari si soarele pe strada ta. daca nu ai probleme financiare in familie sau altceva de genul atunci las-o mai usor cu munca si profita de faptul ca esti tanar. uita-te putin in oglinda,daca crezi ca ar trebui sa schimbi ceva atunci fa-o,daca tu te vei simti bine atunci si ceilalti vor percepe starea ta, zambeste, invata ceva nou.eu una, cand mai intru in astfel de stari,incerc sa-mi schimb fie look-ul,fie sa invat ceva nou,fie citesc o carte si automat devin mult mai prietenoasa cu cei din jur,comunic mult mai bine,ma simt bine in pielea mea, zambesc, transmit energie pozitiva.succes
Gandeste la rece.cred ca ar fi vremea ca macar 1 saptamana sa-ti iei liber.sa iesi intr-un club.la o plimbare. iubirea vine de unde nici nu te astepti, daca vei munci mereu de dimineata pana seara putine sanse sa-ti gasesti iubirea.succes
Pentru cine muncesti la 22 de ani, bine mucesti muncesti, dar de ce asa intens?! las-o mai usor cu munca, si daca tot muncesti cred ca ai si bani ca sa mergi intr-un loc unde sa fac o excursie, mai relazeaza-te si tu, socializeaza,! pana nu e prea tarziu
Propun sa-ti cauti o prietena si sa-ti faci timp si pentru fete. nu sa-ti acorzi tot timpul la munca. inca esti tanar. profita
Ia'te dupa nickul tau si anume "just do it". insa daca te numeri printre baietii care asteapta persoana potrivita,se pare ca mai exista si baieti cu capul pe umeri, care nu au doar sex in cap, foarte rar in ziua d azi.insa,gandeste'te ca daca iubita ta va fi virgina, trebuie ca baiatul sa aiba cat de cat experienta.insa eu cred ca daca ambii sunt virgini,pot capata amandoi experienta,si totul va decurge bine. dragostea apare cand nu te astepti,chiar daca apare tarziu,dar pana atunci, eu zic sa experimentezi. oricum e alegerea ta, bafta!
Pai pentru inceput,calmeaza-te.
Cauta-ti o prietena, iesi mai des, mai lasa munca de o parte.
De ce nu te-ai gandit la asta pana acum?
Sau ai incercat si nu prea ti-a iesit?
Asa ca lasa munca si mai distreaza-te ca esti tanar.Ai timp toata viata sa muncesti:*!
Frate nu te mai agita atata, aduna'te, singurul lucru de care ai nevoie pentru a avea prietene este INCREDEREA IN TINE.Eu am 1, 78 si 73 de Kg,nu ai putea spune ca sunt cel mai bun baiat,dar personal,am o parere foarte buna despre mine si iti spun ca functuioneaza GARANTAT! Lucreaza la moral, abordeaza fete, nu e obligatoriu sa-ti aisa din prima, dar nu te descuraja in cazul unui refuz pentru ca nu ai nimic de pierdut, te refuza o fata, incerci la alta. nu uita AI INCREDERE IN TINE!
anonim_4396 întreabă: