Ce aveti voi nu este o relatie serioasa. Relatie serioasa e atunci cand locuiesti cu partenerul de viata, nu cand va intalniti cum se intalnesc doi amici. Nu cred ca ar trebui sa te stresezi prea mult. nu prea are importanta. fa ce vrei tu si ce te face sa te simti bine. o viata ai. se pare ca el si-o traieste pe a lui. tu ce faci?
Din punctul meu de vedere aceste lucruri nu sunt tocmai normale my ales ca aveti o relatie de aproape 3 ani.nu as dori sa te influentez negativ sau iti stric relatia dar cred ca nu te merita... dupa tot ce ai povestit tu cel my bine ar fi sa ajungeti la un acord sa lase si el de la el altfel relatia voastra nu o sa aiba nici un viitor.eu nu as tolera asa ceva insa daca u esti convinsa ca el o sa se schimbe consider sa ii my acorzi o sansa daca nu my bine incheiati relatia asta deoarece se pare ca el nu inceteaza sa te faca sa suferi.si faza ca nu te ia cu el la majorate ar trebui sa te bage la banuieli pentru ca nu e logic asta arata ca are ceva de ascuns fata de tine e viata ta si faci ce vrei dar asta e parerea mea.
George0197 întreabă: