anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

:* Vă rog frumos cât mai multe sfaturi că chiar numai ştiu ce să fac sad Încep cu începutul. Din iarna anului trecut m-am întâlnit cu un băiat C. până în vara asta până în iulie. Deci în iulie ne-am despărţit pentru ca mie îmi începuse a place de altuu ‹33333 •] În luna august am început o nouă relaţie cu un coleg de al lui de clasă Edi. Şi a durat cu el până la sf. lunii septembriee ` apoi am stat singură o perioadă după care i-am cerut încă o şansă primului meu prieten ăla din iarnă C... `el mi-a zis da şi m-am întâlnit cu el 2 zile din cauza părinţilor luii.( asta a fost undeva prin octombriee) apoii ` prin noiembrie am început să es din nou cu colegul lui Edi. care mai eşiserăm şi vara trecută până în septembriee (p. s acum momentan sunt încă cu el ) Dar de o săptămână straight face Îmi place un tip din clasa a 10`cu mine într-0 şcoală şi printre altele am aflat ca şi lui îi place de mine` deci nu ştiu ce să fac pentru ca daca îl las p E. am impresia ca va râde de mine jumate de oraş ca ba l-am lăsat ba m-am împăcat, dar numai simt nimic pentru el sad Ajutaţi-mă vă rog` p. s Chiar mi-e frică să numai fac încă o dată aceeaşi greşeală pe care am făcut-0 şi vara asta pentru ca l-am lăsat pe C. pentru un băiat care îl cunoşteam de 1 săptămână da pe C îl ştiam de 9 lunii aşa şi acum mi-e frică de dacă îl las pe E. probabil nu mă va aranja ăla din a 10 ca practic nu îl cunosc de loc sad Poate mai întâi să îl cunosc pe ăla din a 10 mai bine şi apoi să iau o decizie. vio ce ziceţii? sad :*

Răspuns Câştigător
| Diana_9123 a răspuns:

Buna. Intre tine si baiatul dintr-a 10a e doar atractie fizica, nimic mai mult. Eu zic sa nu te grabesti. Asteapta sa-l cunosti, sa-ti dai seama ce simti cu adevarat. Si dupa aceea hotarasti cu cine vrei sa fi.

4 răspunsuri:
| Отilia a răspuns:

Theprettyreckeless : Pt C nu au dispărut nimic happy D0ar ca numai pot face nimic pentru al întoarce` ţinea ff mult la mine şi eu l-am dat la o partee happy

| Sufletel_3419 a răspuns:

Cred ca mai intii trebuie sa va faceti prieteni. mai pe urma vei vedea ce prezinta.si atunci vei face o decizie corecta!sad

| theprettyreckeless a răspuns:

Pff. ca si Printisorul ala, ii schimbi ca pe sosete? sa fiu sincera, sunt impotriva baietilor in general, din cauza nesimtirii lorhappy dar in fine. deci, din cate am inteles, ai fost cu C multa vreme, il cunosteai etc. te-ai despartit de el pentru ca ai descoperit alt tip. si sentimentele pentru C respectiv au disparut atat de repede? wow. din punctul meu de vedere ar fi mai ok sa o lasi mai moale, da-l in colo pe ala din a10a si rezolva-ti treburile cu astia 2 pe care i-ai mentionat.

| PrInTiShOrUl a răspuns:

Da ce iti mai place viata! chiar iti place sa ii schimbi ca pe sosete?
eu zic sa te bagi cu ala din a 10a sa vezi cum e si cu elwinking