Ar fi foarte bine ca inainde de "prima data" sa fii facut destule lucrusoare. Adica e mai usor daca o iei treptat. Sarutari atingeri, poate si un pic de dezbracat. Va fi mai usor asa.
Prima data la mine a fost frumos. Dar mare fraiera am fost ca n-am cracanat picioarele. Am inceput in pozitia misionarului, normal. Nu e bine sa stai dreapta, mai bine desparti cat poti de mult picioarele ca doare mai putin.
Mie nu mi-a curs sange deloc, dar ca sa fii pregatita, ca nu ai de unde sa stii cum va fi, e bine sa pui un prosop sub tine, ca sa nu patezi patul. Nu cred ca o sa curga mult, sa nu fii speriata. Sunt foarte mici sansele sa ai o hemoragie serioasa. De obicei cateva picaturi. Despre durere, ce sa-ti spun? Doare prima data, dar e suportabila. Am prietene pe care nu le-a durut deloc. Deci nu e o regula. Ai grija sa fii bine umezita inainte sa inceapa. Ai putea incerca si prezervative cu lubrifiant mai mult. Pe el nu cred ca il va durea foarte tare, dar nu am de unde sa stiu, oricum, ca doar sunt fata.
Ideea e sa incercati sa va relaxati, sa va concentrati unul asupra celuilalt. Daca nu merge, puteti oricand continua data viitoare. Daca te doare nu ezita sa-i spui partenerului sa se opreasca, nu se va supara, sigur va intelege.
Cred ca daca sunteti amandoi virgini nu e un lucru rau. Va fi cu adevarat special atat pentru tine cat si pentru el. E frumos sa invatati si sa descoperiti impreuna.
Referitor la orgasm, cred ca sunt sanse mici sa aveti din prima. El ar putea, ca e mai usor pentru baieti, dar nu e obligatoriu. Cu siguranta te vei simti bine, dar cu timpul va fi din ce in ce mai bine. Orice ai face, nu sta sa te ganesti la orgasm! Daca faci din asta un scop nu va veni! Te concentrezi asupra senzatiilor si iti eliberezi complet capsorul de griji.
Neaparat sa va protejati si sa vorbiti inainte mult despre asta ca sa fiti siguri ca e momentul potrivit.
Distractie placuta!
Frumos preludiu, intens, nu foarte dureros. O cantitate considerabila de sange, la mine si dupa cateva zile cam 5 zile, la fiecare contact sexual curgea sange ... A fost iubitul cu instrumentu cam mare, iar eu, am avut himenul gros ai grija de acum:*
Cum spuneau si mai inainte.
1. vorbiti inainte de a trece la fapte
2. daca o faceti o faceti pentru ca tineti unul la celalalt, nu ca sa fie facut
3. daca v-ati hotarat alegeti un loc unde sa fiti siguri ca nu va deranjeaza nimeni si nimic.
4. aranjati o atmosfera relaxanta. ceva muzica care va place.muzica placuta.betigase parfumate orice va relaxeaza
5. puteti incepe cu un masaj cu uleiuri aromate(gasiti in aproape orice farmacie/farmacie naturista)
6. cand ajungeti la faza respectiva, nu va grabiti, incercati sa faceti totul cat mai lent. incercati un petting inainte sa va faceti incalzirea.
7. nu vreau sa fac reclama, dar va recomand pentru prima voastra exprienta Durex(sunt cele mai ok)
8. partea cu sangerarea s-ar putea sa nici nu fie.(stiu persoane care nu au sangerat deloc si nici nu le-a durut.doar o mica.intepatura)
9.incercati o pozitia cat mai confortabila pentru amandoi si cum s-a vazut si mai inainte.incearca sa-ti desfaci picioarele in limita confortului tau(e mai usor pentru el, mai placut pentru tine)
10. nu e o conditie sa ajungi intotdeauna la orgasm. daca se intampla f bine, daca nu o sa mai fie ff multe alte ocazii si se va intampla.
11. protejati-va intotdeauna(nu va luati dupa metode, calcule, retete deale bunicii.folositi INTOTDEAUNA prezervativ)
Ubung macht der Meister!(exercitiul te face maestru!)
Peace&love to y'all
Delicat subiect... Avand in vedere ca nu aveti experienta s-ar putea sa nu ai parte de orgasm de la primul contact. Daca esti convinsa ca trebuie s-o faci, lasa-te dusa de val. Insa, gandeste-te la toate implicatiile, pentru ca, uneori, exista remuscari. Nu te grabi - fa-o atunci cand simti ca esti pregatita. Nu doar ca sa fii in pas cu moda, sau doar pentru ca el nu ar mai vrea sa te vada in cazul in care tu refuzi sa faci sex cu el. Iar daca sunteti hotarati sa mergeti pana la capat, PROTEJATI-VA!
anonim_4396 întreabă:
Alyssa_6225 întreabă: