Buna, incearca si tu cat de cat sa te abtii, stiu ca tentatia e mare, dar gandeste-te la altceva, fa diferite activitati sa nu te tot gandesti la el, stiu cum te simti ca asa sunt si eu, daca nu ma suna prietenul sunt stresata si ma tot gandesc la el ca de ce nu suna, ca unde ei, ce face. Dar, asteapta ca te suna el cand vede ca nu dai niciun semn de viata sau cand ii dor de tine, cand se gandeste la tine, te va suna...
Incearca sa nu te mai ingrijorezi, sa nu mai fi asa nerabdatoare, incearca sa rezisti fara sa il suni, daca il suni des va crede ca esti disperata dupa el si ca il stresezi, asa mai bine fi putin mai nepasatoare, mai indiferenta, sau cel putin incearca, in sensul ca nu il cauta prea des, ca apoi el nu te va mai suna ci va astepta dupa tine, tot tu sa il suni, ca stie ca il suni si atunci el nu te va suna ci numai tu, sau tu mai mult.
Nu-l sufoca!
Şi ce-i cu exprimarea aia cu "să nu şi-o ia în cap"? Păi dacă gândeşti astfel despre iubitul tău, atunci sigur nu e iubit ci un bărbat care-ţi mai dă atenţie, în orice caz mai multă decât meriţi!
Vrei respect? Oferă respect!
Pai clar nu trebuie sa-l suni tu asa de des. Gaseste-ti chestii de facut, pentru orice baiat e aiurea sa fie cu o fata care se bazeaza atat de mult pe relatia lor si in rest nu face nimic. Iesi si tu cu prietenele, mergi la piscina, un shopping ceva, coafor/masaj, un film, o carte... orice numai nu pune atata presiune pe iubitul tau, dimpotriva obisnuieste-l sa fie el cel care te cauta.
Deci : nu-l mai suna! Garantez ca o sa te sune.
Rabdare, rabdare si iar rabdare. Incearca sa ti gasesti alte activitati si preocupari, care sa ti atraga atentia mai mult si sa nu te mai gandesti la el. Unii barbati merita pusi la incercare. Eu cred ca prin comunicare puteti rezolva multe. Zii in fata ca te deranjeaza acest lucru, dar daca nu ai curaj sunt sigura ca un grup de prietene pot sa ti fure ceva din timpul ala in care tu stai cu stress. Impune ti ca vrei sa fii si tu cautata asa cum si el doreste. Sper ca te am ajutat!
Asa eram si eu.de fapt cred ca inca is da nu am ocazia sa ma manifest ca ma cauta el inainte sa-mi pierd rabdarea...cand vrei sal suni sau ceva gandeste-te ca vei fi mai fericita in mom cand te va suna el decat daca stai tu sil stresezi plus ca risti sa ajungi sal exasperezi:-s credema.stiu ce zic
si zii si lui ca mai tataie cam uiti de mine nu ti se pare
si vezi poate are efect
bafta:*>
Prin aceiasi situatie ca tine trecem si eu inainte, mereu ma gandeam ce se intampla cu el...Incerca sa ai incredere in relatia vostra si-n propriile forte, daca intr-adevar tine la tine te va suna el si-ti va demonstra pe parcurs ca merita ai incredere in el.
Mult succes!
Asteapta chiar daca nu te suna ii spui ca ti sau terminat creditu si nu-i mai da atata atentie pentru ca la urma o sa suferi
Pai se zice ca, cu rabdarea treci peste toate. Parerea mea este ca el daca nu te prea suna nu se prea intereseaza de tine nu i prea esti draga.Incearca cateva zile sa nu il suni tu pe el deloc si vezi ce se intampla
.
.
Nu o sa tina mult daca continuii asa...
bft:* si mult noroc