| Auarl a întrebat:

Va rog frumos dati-mi un sfat!
Deci m-am cunoscut cu el sa spunem ca e un fel de joc virtual.El a acceptat sa fie cu mine intr-o relatie dar apoi pe parcurs noi am aflat ca avem multe in comun multi spun ca suntem ideali unu pentru altul.El cat si eu am aflat cine suntem noi ca persoane eu l-am mintit la inceput deoarece el are 18 si am crezut ca o sa ma paraseasca dar cand i-am recunoscut el a spus ca stii cum se spune ca iubirea nu are varsta si suntem bine mersi dar el este din Rusia eu din Moldova si el ea ca si mine relatia asta in serios in viziunea noastra este ca si cum ne intalnim in real.Intr-o zi el mi-a spus ca parintii lui il cearta ca vrea ca el sa inceapa sa isi construiasca o familie.Eu m-am despartit dar el m-a intrebat de 2 ori esti sigura? si nici nu m-am gandit dar am spus ca da ne despartim si el a spus adio si tine minte ca te iubesc mo pus in lista neagra am inceput o panica si inima o inceput sa ma doara la el era profil inchis si l-am sters pe ala si mi-am creat altul printr-o fata ea i-a trimis conversatia noastra si el mi-a scris ca de ce singura ati faci rau fiindca cand tie tii rau tu stii ca si mi-e imi faci rau.Eu am crezut ca e mai bine la inceput sa sufar ca apoi o sa fii mai greu dar nu am putut dormi noaptea de la putere ma dorea inima si nu ma lasa de durere nu puteam dormi si dimineata nu stiu nu aveam dispozitie chiar l-am rugat pe tata si m-a dus la colegiu si cand el mi-a scris la colegiu mi s-a intors toata dispozitia....Si acum suntem bine mersi suntem deja de 5 luni impreuna doar ca cred ca m-am indragostit de el si ca ma doare cand ma gandesc ca asa baiat o sa fie la alta fata.

17 răspunsuri:
| Kaℓi a răspuns:

Ufff, am o problemă, am citit tot cu mare atenţie dar n-am priceput finalul! Ea a rămas cu el?

| sofisis a răspuns (pentru Kaℓi):

Daca aflii, spune-mi si mie ca nici mie nu mi-a picat fisa happy

| mihai69 a răspuns (pentru sofisis):

Îți traduc iO dacă va reuși să transcrie în limba maternă. Nu de alta, dar nici subsemnatul n-a priceput mai nimic, parcă e tradus cu google translate...

| Auarl explică (pentru mihai69):

Draga Mihai vad ca altii au inteles dar tu nu si asta nu e problema mea.

| Auarl explică (pentru Kaℓi):

Da sunt cu el

| Kaℓi a răspuns (pentru Auarl):

Ok... si ce sfat ai vrea sa primesti? care e intrebarea? daca sunteti impreuna, bine mersi?

| Kaℓi a răspuns (pentru sofisis):

Vesti bune, sunt impreuna. Dar am alta dilema, nu stiu care e intrebarea la care trebuie sa raspundem sad

| sofisis a răspuns (pentru Kaℓi):

Cred ca vrea sa stie daca s-a indragostit de el, pentru ca o doare daca se gandeste la el cu alta fata...cred happy

| Auarl explică (pentru Kaℓi):

Nu ati inteles in fine. Ignorati intrebarea

| Auarl explică (pentru sofisis):

Cam asa.Dar de dragoste stiu ca sunt

| m1dn1gh7 a răspuns (pentru Kaℓi):

rolling on the floor)) aeeeeerr

| mihai69 a răspuns:

Mozhesh raskazat` i po russki?

| Auarl explică (pentru mihai69):

Daca nu stii romana e logic sa nu intelegi.

| mihai69 a răspuns (pentru Auarl):

Sincer - nu faptul că nu știu româna e problema principală în acest topic, ci faptul că nu reușești să te exprimi clar și să spui cu subiect și predicat, urmate de un semn de întrebare ce anume ai vrea de fapt să afli.
Oricum, a spune „sunt cu el", dar el e de fapt la vreo două mii de km distanță... hmmm... chiar mi se pare puțin cam exagerat.
Deși, recunosc - odată mi s-a întmplat ca o fată să vină din Siberia tocmai până în (actuala) Letonie doar ca să ne revedem. Dar asta nu a însemnat că vreunul dintre noi să fi spus vreodată că am fi împreună, deși ne-am fi dorit-o din tot sufletul. Eram totuși amândoi destul de maturi ca să realizăm că asta ar fi fost totuși imposibil.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu crédit ca ar trebui sa il cunosti in fata pe internet e ceva virtual pana nu stai cu persoana X in fata si vorbesti si te vezi des nu poti trage o concluzie clara Vieta nu e pe internet. Eu folosesc Tinder, si alte aplicatii de gen si am cunoscut multe fete iar majoritatea 60-65% spun niste lucruri in virtual iar in realitate e opusul. Cel mai recent exemplu este... Am cunoscut o fata pe tinder si imi spunea ca ii place sa se joace pc consola ca ii place sa mearga pe role iar dupa cateva ori cu ia in persoana am invitato la mine acasa sa ne jucam pe consola iar surpriza nu stia nici ce face butonul X pe maneta. dupa i-am spus daca are chef sa mergem cu rolele in oras si dupa insistentele mele mi-a spus ca nu stie sa mearga pe ele mi-a spus astea doua lucruri ca sa nu imi pierd interesul... asa ca ia si invata internetul e un lucru realitatea altul

| Auarl explică (pentru anonim_4396):

Rau ca am intrebat aici ca unii ori insulta iar altii judeca pe cineva dupa experientile lora.El nu e asa el e un baiat sincer.

| Auarl explică (pentru anonim_4396):

Si plus eu nu stiu cu fata aia de cat ai fost darveu cu el de 5 luni il stiu si îi cunosc personalitatea si nu e asa gen de persoana sa umble cu minciunile.