Pai asta inseama mai mult ca sigur ca si el tine la tine daca zicai ca dupa ce a aflat ca ai iubit si ca ai fost la el nu a mai vrut sa auda de tine pentru ca l-a afectat treaba asta.Probabil o fi mai timid si nu a avut curaj sa-ti zica.Incearca sa vorbesti cu el si sa-i spui ce simti si astfel isi va da si el drumu la cuvine si iti va spune daca simte ceva pentru tine.Comunicarea deschisa este cheia
Sunt sigur ca i-ai dat de inteles ca il placi si ca ati vrea sa fiti impreuna.Cand a aflat ca tiai facut un iubit la ros invidia, pentru a nu mai simti asta si-a facut si el o prietena pentru a incerca sa te uite.Si ca te-ai dus la iubitul tau acasa, daca ai cere parerea multor persoane, ar zice ca cine stie ce ati facut voi. Explicai situatia spune-i ce simti pentru el, ce daca are prietena? Tu fa ce ai de facut, daca nu intelege ca tii la el cu adevarat nu te merita.Bafta!
Parerea mea spune-i ca il placi si ca ai vrea sa aveti o relatie! explica-i cum sta treaba si arata-i sentimentele tale! asa am facut si eu! aveam iubit si mi-a intrat un baiat in lista(actualul meu prieten)mi-a spus ca ma place de 4 ani dar nu a avut curaj sa-mi spuna, ne-am intalnit si de atunci suntem impreuna, avem un an si o luna si ne iubim foarte mult chiar daca uneori ne mai certam din nimicuri!:*