| ramona_4785 a întrebat:

Va rog frumos imi puteti spune un remediu pentru dureri menstruale? Am luat pastile dar degeaba.Cine stie rog sa ma ajute, multumesc.

Răspuns Câştigător
| nicol20 a răspuns:

Si eu sunt in aceeas situatie ca si tine prmul lucru este sa te protejezi tot timpul la spate adica sa nu ai spatele gol mereu sa iti fie cald iar cand faci baie sa faci cu apa fierbinte sau cand faci dus sa ti dusul pe spate cu apa cat mai calda iar cand iti vine menstruatie stiu ca ai dureri insuportabile adica de doare pe sub burta iti amortesc picioarele si ai o stare de neliniste si eu am incercat cu toate pastilele si imi merge un trio adica o injectie cu piafen papaverina si agocalmin sau daca nu ai la indemana injectie atunci pastile incearca advil pastile moi sunt verzi acelea se dizolva mai repede si iti trece. sper sa te fi ajutat

4 răspunsuri:
| onelessreason a răspuns:

Ce pastile ai luat?

| onelessreason a răspuns:

Depinde de cat de puternice sunt durerile... Incearca sa iei No-Spa sunt pastile special pentru durerile menstruale.

| T!mea a răspuns:

Sunt ceaiuri de plante speciale pentru durerile menstruale. se gasesc in farmacii

| Anecherry a răspuns:

Incearca ceaiul de coada soricelului; e foarte eficient si iti ia durerea cu manawinking