anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog frumos puteti sa-mi spune-ti si mie niste medicamente de slabit care le-ati incercat si sunt bune adiq chiar slabesti cu ele, a incercat cine-va regenon reductil sau xenical stiti cumva de unde le pot cumpara fara reteta(stiu ca suna nebunatic dar sunt constienta cate efecte secundare au dar nu pot slabi alfel am incercat toate metodele) plzz help fundita scuze categoria e cea mai populata!

Răspuns Câştigător
| Teiu a răspuns:

Sa nu faci prostia sa incerci regenon. provoaca dependenta si vei simti nevoia sa maresti doza periodic. cel mai bine e sa consulti medicul de familie in privinta luarii acestei decizii, deoarece in functie de organismul tau, pot aparea efecte secundare cel putin neplacute

6 răspunsuri:
| IngerulSiDraculTau a răspuns:

Reductilul sa scos de pe piata deci nu se mai fabrica, regenonul la fel din cate stiu iar xenicalul exista este undeva la 4 milioane jumatate cutia de 80 pastile dar ca sa iti dea rezultate treuie sa iei in jur de 3 zilnic, ceea ce te sfatuiesc eu este sa nu incerci pastile ca mai mult iti complici viata.

| jeleuriursuleti a răspuns:

Nu lua medicamente straight face au o multime de efecte negative. Ramai asa cum esti sau slabeste intr-un mod sanatos [sport etc].
bafta big grin

| Bijou a răspuns:

Poti slabi sanatos prin detoxifierea organismului http://forever-aloe-vera.eu/produs/85

| BlackAngel88 a răspuns:

Buna! Lasa mi mesaj pe wapp la 0785331058 si te pot ajuta cu Regenon, Reductil sau Xenical... Mihai

| Yana29 a răspuns:

Buna, am luat Regenon si am slabit 12 kg intr-o luna e foarte bun.Numai ca nu stiu ce efecte o sa am mai incolo cat si cum o sa ma ingras pe urma.Dar in rest ma simt bine.Pastilele le-am luat de la aceasta adresa relaticlienti@yahoo.com

| ionescu36 a răspuns:

Salut!
Eu am reusit sa slabesc cu suplimentele acaiberry900! Le-am luat de pe sit-ul http://acaiberry900.ro.Sunt facute din fructe de acai si te pot ajuta si la detoxifierea organismului sau la catifelarea pielii. Oricum toate suplimentele facute din boabe de acai sunt foarte bune!