| -TattO- a întrebat:

Va rog frumos sa citit si sa va dati o parere cat mai ajutatoare, ca de obicei. La voi apelez mereu!

Din ce mi-ati zis ar cam trebui sa ma despart de fta aia, iar!

Azi m-a sunat pe la 4 si ceva dupa ce a iesit de la scoala. Dormeam pentru ca ma simt cam rau deci nu am auzit telefonul. Am sunat; o dupa 20 de minute. Mi-a raspuns cu Da, ce faci, etc. Prin fundal se auzeau zgomote mai precis niste troncanituri. Eu vorbeam si ea tot "ce?" pana la urma am zis ca daca poate si ea sa stea macar sa vorbim si sa nu mai bubuie atat pe acolo. raspunsu? " e mama in bucatarie, ce vrei sa stea pe loc?" asa pe un ton rastit. Am stat 3 secunde si am zis cam asa " hai ca vad ca iar vorbesti asa si eu nu am chef acum" stia ca imi e rau. Raspunsu ei " bine pa" si a inchis.

Ce sa inteleg?

Problema ar mai fi ca m-am dezamagit pe mine ieri cand "am facut-o " sa planga. Dar nu am avut intentii. Eu cu ea nu ma pot intelege logic cum ar trebui. Mereu are gafe, zice ceva da nu fac aia sau ma rog, ca incearca sa se schimbe. De ieri e tot asa intoarsa pe dos pe mine. Mai pe romaneste simt ca sta cu mine sau ma tine doar asa. Imi vorbeste rastit, aiurea. Nu merit asta, parerea mea. Am tot incercat sa ii arat ca o plac si ca o iubesc enorm. Am facut aceeasi greseala si acum. Cred ca de aia se comporta asa. Mi-am cerut scuze, am jurat, ce ii pot face mai multt? tot nu apreciaza. Si acum ma tine iar ca inainte(de ieri) cu indiferente si vorbe urate. Uneori cred ca are 2 fete. Daca ar fi sa o luam normal o sa ma mai intalnesc cu ea sambata. dar nu stiu daca va mai fi ziua asta pentru am2 impreuna.

Acum cred ca ar putea renunta usor la mine pentru ca va zice ca am gresit de atatea ori. Dar va zic, nu am intentia sa fac ceva rau. Totu tine de ea. I-am tot explicat ce ma deranjaza, dar ea tot la fel face si deseori de aia iese ce iese.

Dupa ce s-a intamplat acum ce ziceti? Tot eu sa ii dau mesaj inapoi sa imi cer scuze? merita? eu zic ca nu. Ma simt prea folosit, umilit in fata ei. Cu toate ca ea crede ca sunt ala nesimtit. Poate sunt!

Dupa ce ca vorbim putin la telefon si asta se duce de rapa. Parca ar vorbi din scarba. As vrea sa am puterea sa trec peste si sa o las in pace, in lumea ei roz. Dar totusi simt ca tin la ea. Sunt asa fraier... si urasc asta la mine.
Oare de ce? am numai neplaceri, poftim, ma simt rauu, cu ce ma ajuta? cu un telefon inchis in nas si un pa?

nu cred ca ma va mai suna azi sau ma rog.

ce ma sfatuiti? am ajuns sa fie ca inainte. nu am cu cine vorbi fratilor.

O seara frumoasa, macar voua!

5 răspunsuri:
| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Las-o in pace ca nu te merita. cred ca deja ai facut prea multe pentru ea si ea nu te apreciaza deloc. nu-i mai raspunde la telefon cand te suna si trateaz-o si tu cu indiferenta. asta o s-o doara cel mai mult.

| doar.pt.voi. a răspuns:

Buna.
Am citit mica ta poveste de dragoste, care e pe cale sa se duca de rapa.
Parerea mea este ca ar fi mai bine sa o lasi balta.
Fata asta chiar are doua fete.
Tu ii arati ca o placi, ca o iubesti, si tot ce faci, faci pentru ea, si ea in schimb, nimic?
Serios...nu se face asa.
Daca te placea, daca te iubea si ea cum o iubesti tu, era ceva. Dar dupa cum ne-ai spus, mi-am dat seama ca fata asta nu mai tine la tine, nu mai vrea sa stie de tine, poate are pe altcineva.
Nu trebuie sa-i promiti nimic, nu trebuie sa-i juri nimica.
Daca te pierde, e treaba ei, e raspunderea ei.
Nu trebuie sa suferi tu pentru ea.
N-o mai cauta, las-o asa.
Daca te cauta ea, e bine, pe o parte, poate ii va fi greu fara tine, sau pur sis implu, iti simte lipsa, s-a obisnuit cu tine.
Alte pareri, alte explicatii nu mai am.

Sa fi iubit si o seara frumoasa si tie!

Alexandra.

| Just4FunHD a răspuns:

De fiecare iti da mai multe semne ca nu e pentru nasul tau, si tu ce faci? incerci sa te schimbi tu.Acum sincer:esti barbat sau cameleon? Pune piciorul ala in prag sterge numarul si cauta materiale de intarirea personalitatii. Nu trebuie sa te injosesti la nicio relatie, lasi de la tine doar cand simti ca te iubeste. Daca vrei sa incerci sa mai ramai cu ea numai apela la telefon. Explica-i frumos ca nu va intelegeti la telefon si ca ai vrea sa vorbiti intodeauna fata in fata. Daca nu vrea, nu vrea asta e. Mai sunt fete cat cuprinde si nu putine sunt cele care sunt peste nasul ei. Cauta, dureaza putin dar vei gasi

| cristi11cristian a răspuns:

In primul rand nu ar trebui sa-i explici ori de cate ori ce faci cum faci si de ce faci! ea e o fire caruia ii place mereu sa stie, sa rascoleasca si tot tacamul! si nu cred ca te iubeste mai deloc, un indragostit nu s-ar purta asea! si pe deasupra inceteaza in a o mai baga in seama, se vede treaba ca esti mai matur ca ea. ea e inca copila, cine stie din ce familie provine cu ce trasaturi, si e si ff ingamfata, nu place adevarul spus pe fata, si nici sa comunice. asea ca daca ii dai tu papucii fii sigur ca nimeni nu te va invinovati! cat despre faptul ca inca mai tii la ea iti sugerez sa mergi mai departe, fiindca deja inauntrul tau stii de fapt cam ce ii poarta sambetele si efectiv asea cum si tu spuneai nu va intelegeti nici in cer nici in pamant, cu toate ca ai incercat sa aduci in plan discutia, ea e inca cea care trebuie sa aiba ultimul cuvant de spus (cam asta crede ea ), arata-i in schimb ca nu-i tocmai asea si fa-i o surpriza! cu cat mai repede scapi de ea cu atat te vei simti mai bine si in special sa fii u acel care ia masurile de rigoare!
ii spui efectiv totul pe fata, adevarul doare mult in cele mai multe cazuri. si toate ofturile tale. si toate cele.descarca-te si ureaza-i o viata plina de iubire! fii baiat destept nu te lasa calcat, jignit si depresiv pentru cineva care nu are scrupule! las-o in "lumea ei rozalie"! bafta fratzica...

| masly a răspuns:

Mai sunt fete draga e plina lumea! Cautati una care sa fie alaturi de tine sa te inteleaga si sa te iubeasca. Sigur iti vei gasi ceva mai bun.