Relatia ta este debea la inceput. Nu trebuie decat sa astepti schimbari in bine si nu trebuie sa te comporti ca si cum ati avea 2 ani. Poate uneori el nu realizeaza faptul ca tu ai nevoie de dragoste, de mangaieri si de clipe pline de placere, poate uneori e marlan si se gandeste doar la el. Cat despre,, dormim spate la spate'', asta nu conteaza, conteaza faptul ca dormi cu el ca poate el se mai intoarce, amorteste. Daca uneori te supara, posibil sa stea cu tine doar sa treaca timpul, dar daca spune ca ii placi tare, de ce te-ai indoi? Insa, ar fi foarte bine sa vorbesti cu el.
Din moment ce ati facut dragoste ar trebui sa fiti mai apropiati, asa eram si eu cu iubitul meu inainte sa facem dragoste...dar incet incet ne-am apropiat si acum totul e bine.Eu zic ca se intempla ceva cu el sau iti ascunde ceva. Daca o sa ii zici ca il vrei mai tandru mai nu situ cum, o sa iti reproseze ca vrei sa il schimbi.Incearca sa fii si tu mai indiferenta, sa nu ii arati asa tare iubirea si vezi daca observa sau nu, poate ca s-a invatat sa se lase iubit nu sa iubeasca...
Ce mi se pare mie ciudat la relatia ta e ca desi nici 2 luni nu aveti deja dormiti impreuna, faceti dragoste etc. LOL, dar pe asta de unde l-ai mai agatat? Referitor la problema, nu avem noi cu ce sa te ajutam pentru ca nu suntem in capul lui sa stim ce face si ce gandeste, tot cu el trebuie sa vorbesti. Daca nu poti fi deschisa cu el atunci nu merita sa mai fiti impreuna. Trebuie sa ii poti spune tot ce te deranjeaza la el si sa rezolvati astfel de probleme impreuna. Prietenul meu de exemplu e foarte deschis cu mine, chiar el ma intreaba de multe ori daca ma deranjeaza ceva la el, daca ma simt bine in prezenta lui, daca vreau sa schimb ceva etc. Deci, daca nu puteti fi deschisi unul cu altul relatia nu are niciun rost.
Relatia e doar la inceput, 2 luni e foaarte putin
voi inca trebuia sa va cunoasteti acum
da, e indiferent, se vede ca nu-i pasa, esti doar de distractie
intr.-o relatie unde exista dragoste si intelegere nu se doarme unul cu spatele la celalalt
si eu aveam o relatie unde dormeam impreuna si stateam cu spatele la celalalt, nu eram tandri si nu ne mangaiam - asta pentru ca unul dintre noi se racise pentru ca insela
deci ar trebui sa-ti tragi un semnal de alarma daca vroia sa faca sex cu tine apoi s-a oprit pentru ca nu POATE, poate mai facuse sex de curand si nu mai avea chef.
eu iti spun sincer
Atunci cand dupa numai doua luni tu i-ai oferit totul lui, nu mai poti avea pretentia ca el sa fie si tandru. Pentru el nu esti marea lui iubire, ci numai o masinuta de facut sex, si se pare ca nici pentru acest lucru nu sunteti doi parteneri cu aceleasi dorinte, putinte si satisfactii.
Cred ca cel mai bine ar fi sa discuti cu el acest lucru. Parerea mea este ca v-ati cam grabit cu sexul. Intai trebuia sa va cunoasteti si ai fi putut sa eviti acest moment, daca vedeai de la inceput ca se comporta asa. Este posibil sa te vada ca pe o distractie. Nu ar trebui sa fie asa de rece cu tine daca intr-adevar tine la tine.
E prea Timid -sunt persoane care sunt mai retinute la atingeri si declaratii de iubire.Dar asta nu inseamna ca nu te Iubeste -Vezi In Suflet e adevarata Dragoste dar conteaza sa o arati -Trebuie sa invete sa o arate si sa nu mai fie asa de copilas.Simplu -ai spui in fata ca vrei sa Fie mai tandru cu tine -ca ai nevoie de afectiune -sa se lase dus de Sentimente :8
Va cunoasteti de 2 luni si faceti dragoste?!
Oricum, eu zic sa porti o conversatie serioasa cu el, sa-ti dea niste explicatii, apoi vezi ce decizie iei mai departe. Daca insa nu comunica cu tine, trebuie neaparat sa-i spui ca te va pierde foarte curand.