| Andrei123Aa a întrebat:

Va rog frumos sa imi dati un sfat! Sunt in clasa a 11-a si de anul trecut am intalnit o fata pe Facebook care e la acelasi liceu. Am aflat ca e in clasa cu o fosta colega din generala. Odata am vazut-o fata in fata dar nu am avut curaj sa ma bag in seama fiindca nu stiu sa ies in evidenta si mi-e teama de respingere. Dar imi place foarte mult de ea si m-am gandit ca, chiar daca as incepe o conversatie si ar decurge bine la inceput s-ar inrautati pe termen lung fiindca nu ii pot oferi ceea ce ii ofera altii(adica plimbari cu masina, iesiri la restaurant...am doar 17 ani inca nu am banii mei sau masina)as vrea sa nu ma criticati ci doar sa imi dati sfaturi, fie el bun sau mai putin bun cu ce as putea face.

4 răspunsuri:
| NotNamed a răspuns:

Sa citești carti de dezvoltare personala si psihologica. Pe mine ma ajuta.
Poti incepe cu "secretele succesului" de Dale Carnegie. In cazul in care nu ai o idee cat de buna e cartea poti incerca formatul electronic:
https://www.mediafire.com/download/bx50qdj8wx17eru

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te vrea pe tine doar pentru bani si avere, sfatul meu este sa o lasi balta.

| Andrei123Aa explică (pentru anonim_4396):

Pai nu ai inteles. Faza e ca nu ne cunoastem. Eu am intalnit-o pe Facebook si am inceput sa o plac. O mai vad din cand in cand la scoala darnu am curaj sa ma bag in seama. Astai tot.

| KR0NSTADT a răspuns:

Șterge contul de Facebook și trăiește ca un om normal. Este singurul sfat pe care îl am pentru tine și sănătatea ta mintală. Mai târziu, vei prinde și curajul necesar abordării unei domnișoare fără să tremure izmenele pe tine.