| pau2009 a întrebat:

Va rog frumos sa ma ajuati. Am intrat e un site pentru a calcula perioada fertila, si trebuiau introduse urmatoarele:data ultimei menstruatii, numarul de zile dintre menstre si cate zile dureaza menstruatia. Nu stiu din care in care zi se calculeaza "numarul de zile dintre menstre" lamuriti-ma va rog. Multumesc

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Numarul de zile dintre menstre se numara din prima zi de sangerare pana in ultima zi inainte de o noua sangerare.

| pau2009 explică:

Asa am dedus si eu, da rnu eram sigura, mersi

| pau2009 explică:

Multumesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De cand se termina prima pana incepe cealalta asta este perioada intre menstre!

| Gherghel_Oana_1998 a răspuns:

Imi puteti spune si mie va rog cand pot ramane insarcinata ...ca am incercat de mai multe ori sa raman dar nu pot. de ce? la inceputul relatiei am crezut ca am ramas insarcinat si prietenul meu mi-a spus sa iau o pastila de a doua zi si am luat in urma cu 6 luni. si acum nu stiu daca afecteaza acea pastila de nu pot ramane insarcinata. va rog tare mult sa-mi raspundeti cat mai repede ca ne dorim asa de mult cu bebeluș. :* va multumesc! :*

| ligiaj a răspuns:

Si eu ma confruntam cu aceeasi problema zilele trecute dar am ajuns la aceasta concluzie : perioada dintre menstre incepe in prima zi, dupa ce se termina menstruatia si se termina cu o zi inaintea urmatoarei menstruatii. Este foarte clar deoarece se foloseste termenul de *perioada dintre menstre*, nu *perioada ciclului menstrual*. Daca menstruatia dureaza 6 zile, restul de 24 se numesc perioada dintre menstre, iar in total formeaza 30 de zile, adica perioada ciclului menstrual. V'am spus exemplul meu. zilele pot sa varieze de la femeie la femeie.