Nu ai nici cel mai mic motiv sa fii disperata.Nu cred ca in afara de aspect, pe care numai tu il vezi cumplit, te deranjeaza cu ceva.Acum sa discutam despre acest aspect. Daca ai discuta cu un medic ginecolog ai ramane surprinsa cat de normala si obisnuita esti.Te rog sa citesti si acest material:
http://www.seximus.ro/intrebari_sex/labii_vulva.php
Nu ai nici un motiv de jena, rusine sau incomfort.Labiile mici,ne-am obisnuit sa le numim asa,sunt de fapt, labiile interne, si sunt foarte mari(de la 3 cm).Ele cresc cu inceperea vietii sexuale si cu nasterile.Sunt absolut normale, fiecare om este unic, are o anumita mostenire genetica cu care se naste si pe care nu o poate nega.Nu te gandi la labioplastie, este si scumpa si nefolositoare.Acum,citeste si materialul pe care ti l-am trimis si, linisteste-te!
Cat timp nu te deranjeaza cand mergi,cand stai in sezut sau cand faci orice alta activitate,te agiti degeaba.
Corpul fiecarui om e special, e diferit, iar cu tine nu e in neregula nimic.Multe femei au labiile mici mai lungi si sunt perfect normale si sanatoase.
Daca tii mortis sa schimbi asta,ai nevoie de o labioplastie,dar mi se pare inutila.E si scumpa,si dureroasa... Daca te place, te place asa cum esti, nu e nevoie sa schimbi aspecte de genul.
Numa prin operatie estetica se poate rezolva asta cand o sa ai 18 ani.
Si eu am "problema"asta dar nu ma deranjeaza nici pe mine nici pe el.